Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 10

img_5048

veckans planer

Jag satt och planerade den här veckan under helgen ute på landet och det har minst sagt krävts lite pusslande för att få ihop de första dagarna. Idag har jag först en fotografering hos Prêt à Porter mellan 8-13 och klockan 13 ska jag till nästa fotografering inför ett annat samarbete. Jag hoppas jag hinner slänga i mig lite lunch däremellan. När vi är klara med den är min plan att gå raka vägen hem och slänga mig på soffan. För i morgon har jag en inspelning inför ytterligare ett samarbete och jag ska vara på plats i studion från åtta på morgonen till halv sju på kvällen.

Jag har alltså inte det mest ultimata schemat i början av den här veckan men sedan blir det lite lugnare. På onsdag ska jag vara på kontoret hela dagen bortsett från en mysig lunch tillsammans med Cecilie och på torsdag blir det också kontoret och en gammal tjejkompis som heter Jossan kommer dit och äter lunch. Fredagen är inte riktigt planlagd ännu men i helgen blir det landet igen! Det var så härligt att vara ute nu i helgen trots att det blev mycket jobb och min plan är att försöka vara ledig nästa gång.

veckans måste

Måste och måste men jag har en hel påse full med kläder som ska till skräddaren och läggas in eller läggas upp innan jag kan använda dem. Vissa har legat där i säkert två månader vilket känns så onödigt så på onsdag ska jag ta mig till skräddaren tänkte jag. Utöver jobb-måsten så ska jag även samla ihop mina fakturor och kvitton för februari som ska in till min redovisningsfirma och så måste jag leta rätt på några fakturor från 2016 som verkar ha gått upp i rök.

veckans bästa

Allting känns så sjukt roligt just nu, allt jobb, alla samarbeten, bloggen och allt annat i livet också faktiskt. Så allt får vara veckans bästa den här veckan helt enkelt!

veckans sämsta

Med tanke på svaret ovan så säger jag pass på veckans sämsta den här veckan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Veckans basta ar att alla du traffar denna vecka kommer bli glada av din gladje. Jag vet ingen vars gladje smittar av sig sa mycket som din, man drabbas vare sig man vill det eller inte 😀 <3

    Nanna 2017-03-07 18:06:06
    Svara
  • men vad underbart att livet är så KUL nu! då är det ju lättare med fullspäckade dagar :))

    ISA 2017-03-06 20:30:49 http://isabyl.devote.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand