Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite bilder från min helg…

img_5161

I helgen har jag invigt de här nya Levi’s 501:orna tillsammans med tröja från Nakd (affiliatelänk), det var faktiskt Joanna som hade ett par likadana jeans på sig på ett event för ett tag sedan och jag som alltid har älskat 501:orna var tvungen att lägga vantarna på ett par. De här kommer från Ellos och ni hittar dem här(affiliatelänk). Jag såg precis att det är 25% rabatt på all denim fram till midnatt så nu är de dessutom ännu billigare. Jag har alltid storlek 25 i midjan i mina Levi’s jeans, och 501:orna ska ju sitta tajt i midjan men lite lösare över benen. Älskar!

img_4971

Jag undrar om jag någonsin kommer tröttna på den här utsikten och det faktum att ingen solnedgång här har varit den andra lik, det är lika magiskt att iaktta varje gång!

img_5125

Det blev ett par 501:or i den klassiska blå jeansfärgen också, perfekta landet-jeans ju! Även de från Ellos här!

img_5187

Jag har faktiskt mestadels jobbat i helgen, nästa vecka är galet fullbokad så jag har haft en massa grejer jag måste bli klar med om jag ska hinna med allt. Men det har känts ganska smärtfritt ändå, Mattias har haft sällskap av vår vän Jonathan som har varit här och jag har antingen jobbat från sängen eller i vardagsrummet framför en brasa. Det har snöat eller regnat nästan hela helgen, så mysigt när man ändå måste vara inne.

img_5119

Jag får så mycket vårkänslor när jag ser min söta bh:n från Lindex! Vi är i full gång att planera bygget av poolen som sätter igång om en månad, jag kan knappt förstå att det snart är vår och att vi i sommar kommer kunna gå rakt ut på terrassen och hoppa i poolen, jag längtar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Riktigt snygga jeans!

  Olivetti 2017-03-05 20:33:53
  Svara
 • jeansen <3 så perfekta inför våren med den ljusare modellen!

  ISA 2017-03-05 20:31:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag undrar lite hur du/ni resonerade när ni köpte ert landställe.. Jag och sambon kikar lite också men vi älskar att resa, jag drömmer även om stuga i exempelvis Åre eller lägenhet utomlands. Svårt att bestämma oss helt enkelt vad vi ska satsa på. Känner du att ni ”gett upp” något genom att köpa ert landställe eller reser ni lika mycket och umgås lika mycket med vänner på helgerna? Hur tänker ni kring underhåll av huset?

  Mona 2017-03-05 14:50:00 http://www.monadoust.se
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand