Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

S som i sneakers

img_4916img_4888 img_4878

affiliatelänkar – Nike sneakers här // grå Even&Odd flatforms här // Adidas Gazelle här 

Jag som inte ägde ett enda par sneakers (bortsett från skorna jag tränade i) för några år sedan har istället gått och blivit helt besatt. Jag sprang alltid runt i klackar förr men nu känner jag mig lika snygg i en fin outfit med sneakers på fötterna även om det blir klackar säkert hälften av tiden.

Det här är mina senaste sneakers-förvärv men jag har knappt börjat använda dem då det har varit så dåligt väder. De beiga från Nike är storfavoriterna, det är nog de snyggaste sneakers-paret jag någonsin har sett och eftersom mina gamla Adidas Gazelle var ljusgrå och blev så skitiga så blev de ett par lite mörkare grå den här gången. Flatforms är något nytt från mig men hur härligt med ett par sneakers som man blir längre i?

Vi har precis kommit ut till landet, tanken var att åka ut redan i morse men jag hade lite jobb jag var tvungen att fixa i stan innan. Nu är vi i alla fall här och som jag har längtat, det är tre veckor sedan jag var här senast. Jag kommer jobba mestadels av morgondagen då jag har en helt galet fullbokad vecka nästa vecka men i kväll kommer Jonathan ut så då ska vi äta en trevlig middag och bara ta det lugnt.

Ha en fin fredag hjärtan så hörs vi i helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand