Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BTS – gårdagens omslagsfotografering

linn herbertsson bilder

Igår kom jag till studion på eftermiddagen när det var dags att plåta omslag…

img_4617

…de var inte riktigt färdiga med fotograferingen som var planerad före så jag satt och kikade lite medan jag väntade…

img_4610

…och fixade lockarna, jag hade stylat mig själv innan jag kom för då får jag det precis som jag vill. Jag har träffat många duktiga make up artister men också många som inte alls anpassar frisyr och smink efter vilket ansikte de har framför sig så jag ville ta det säkra för det osäkra. Jag är så glad att bästa teamet också lät mig göra detta och bara tyckte det var ett plus att jag var stylad ungefär så som jag brukar vara.

img_4674

Bo Flinkenberg hette fotografen och han hade redan en bild av hur han ville ha slutresultatet…

linn herbertsson

…när han först sa ordet ”fläkt” var min respons, ”bara det inte blir för Carola och Fångad av en stormvind”, haha! Och jag fick lite sådana vibbar när vi testade fläkten och tog några bilder i början…

img_4684

…men Bosse visade mig hur jag skulle stå på sidan, kuta med axlarna och sträcka på halsen. Det var en utmaning eftersom jag försöker träna bort mina framåtlutade axlar med yogan och det har gjort resultat för det var så svårt att inte sträcka på ryggen. Och ännu svårare att kuta på ryggen och samtidigt försöka sträcka på halsen och se glad ut, det blev en hel del skratt kan jag lova!

linn herbertsson

Jag hade en magisk klänning på mig som vi valde ut hos Pret-a-Porter när jag var där och signade ambassadörskapet förra veckan, den kommer från Red Valentino

img_4663

…och i pausen pratade jag med min älskling, vi bestämde att vi skulle gå ut och äta middag och gå på bio så fort jag var klar på plåtningen för det var någon vecka sedan vi hade date night sist. Det gick så smidigt och vi var klara på 45 min, Bosse hade iakttagit mig vid vårt förra möte och visste precis ur vilken vinkel han ville plåta mig. Det ska bli så kul när jag får se bilderna nästa vecka och så fort jag får visa dem för er så ska ni också få se dem så klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand