Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

breakfast, lunch, brunch

img_4587img_4596 img_4603img_4592

På Gretas på Haymarket serverar de frukost hela dagen, vilken dröm va?

Ok, har vi några frukostälskare här i bloggen?

Jag tror att Gretas kommer bli en ny favorit för min del, där serverar de nämligen frukost hela dagen och jag älskar ju frukost och äter gärna det flera gånger om dagen, haha.

Igår blev det en avokadotoast när jag mötte upp Isabell för lunch men så kunde jag inte motstå deras sötpotatissoppa som stod på lunchmenyn så det fick bli en sådan också. Isabell åt deras gröt som såg helt fantastisk ut och scones!

Idag har mina jobb och mötet avbytt varandra och nu är jag på kontoret en snabbis och pratar med er innan jag ska iväg på två möten i eftermiddag. I kväll ska jag på mingel med några vänner på Nordiska Galleriet och sedan blir det middag på Bardot.

Kika in lite senare för då tänkte jag visa er lite bilder från studion igår när vi fotade omslag. Det kändes så bra och det ska bli galet spännande att se resultatet.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Håller med, riktigt gott ser du att vara! Tycker du verkar ha sån rolig vardag och får vara med om så mycket olika saker. Helt annorlunda dagar från en själv. Jag bor i Norrland men besöker huvudstaden ibland. Skulle det finnas möjlighet att träffa dig för en fika eller tom få hänga på dig som en prao några timmar en dag till våren? ? Få se hur dagens outfit bilder blir till. Köpte själv en systemkamera förra sommaren för att lära mig lite mer om foto men det har mest blivit min hund som fått posera och det tycker hon är ganska tråkigt ?

    Anna 2017-03-02 21:17:15
    Svara
  • så gott

    Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2017-03-02 15:41:50 http://www.joannahalvardsson.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind