Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 9

img_1270

veckans planer

Idag är det blogg och jobbfokus, jag jobbade hemifrån i förmiddags, var på lunchyoga och nu har jag varit på kontoret i några timmar. I kväll ska vi äta middag med Stina och Kristian på nya kvarterskrogen Paraden som jag har hört så mycket bra om. Det är samma ägare som Nybrogatan 38 som är en av mina favoriter så det ska bli spännande. I morgon ska jag till kontoret hela dagen, det blir lunch hos bästa Therese på Day och på eftermiddagen ska jag till Malin och klippa mig och fixa håret lite för på onsdag ska jag nämligen fotograferas till ett magasinomslag så mitt hår måste vara on fleek, haha! Jag ska även klämma in en lunch med Isabell på Haymarket, jag har inte lunchat där ännu så det ska bli mysigt. Tydligen har de en restaurang som serverar frukost hela dagen, har ni hört talas om något bättre? Jag som älskar frukost och gärna äter det till lunch och middag också! På torsdag kommer min hälsocoach Elin till Stockholm och det är första gången vi kommer ses på riktigt så vi ska äta lunch på mitt kontor No18, det ska bli så kul att äntligen träffa henne! I övrigt spenderas torsdagen på kontoret och på kvällen ska jag på mingel och sedan middag med några vänner och en potentiell framtida samarbetspartner. På fredag kommer vi lämna stan redan på morgonen och åka ut till landet och jobba därifrån, jag ska fota lite grejer till bloggen och sedan stannar vi där resten av helgen, det ska bli så härligt!

veckans måste

Jag har inte så många fler måsten den här veckan förutom jobb då och så måste jag boka hotell inför Oscar och Linas bröllop på Gotland i juni så att inte alla de bra rummen tar slut, hehe. Inbjudan kom förra veckan och det ska bli så sjukt kul att spendera två dagar på Gotland i sommar, det blir bröllop på fredagen och dagsfest på lördagen. Magiskt!

veckans bästa

Veckans bästa är helt klart att jag lever kvar på minnena från möhippan i Olso i helgen. Jag kunde inte berätta för er att jag var iväg eftersom Cecilie brukar läsa min blogg och då hade hela överraskningsmomentet varit förstört. Jag och Nanna åkte i alla fall till Oslo tillsammans i lördags morse och överraskade Cecilie tillsammans med alla hennes norska barndomsvänner och firade hela dagen och natten. Våra fördomar om att alla norrmän föds med längdskidor på fötterna besannades för det snöade i Oslo i lördags och överallt i stan gick det både unga och gamla med ett par skidor på axlarna, jag antar att de skulle ta sig utanför stan och ut i spåren. Det såg så sjukt kul ut! Och så fick jag åka Russebuss! Jag har sett alla säsonger av Skam så det var extra kul att få uppleva norrmännens svar på studentflak som alltså är en buss som är inredd och omgjord till en nattklubb.Jag tror dessutom att jag förstod norska tio gånger bättre än sist jag var där tack vare Skam. Ni som följer mig på Instagram fick följa med lite under vår dag på min Insta Stories men jag kommer inte lägga upp några fler bilder från möhippan här i bloggen, vad som händer under möhippan stannar helt enkelt på möhippan!

veckans sämsta

Jag vaknade och mådde som en påse nötter i morse! Jag kände mig ganska fräsch hela dagen igår när vi reste hem trots en väldigt lång och intensiv lördag som slutade med utgång och jag drack inte alldeles för mycket. Jag antar att baksmällan kom en dag senare men som tur var så lyckades jag svettas ut det sista av bakfyllan under lunchyogan. Jag älskar att träna andra dagen efter att jag har festat och gärna då ett värmeyogapass så att jag får svettas ut de sista gifterna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry