Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

dagens detaljer

img_4134

espadrillos Chanel // väska Chloe // jeans Lee 

Hej vänner!

Ledsen att jag inte hann uppdatera er här igår men nu kan vi pusta ut! Charlie mår bra och operationen gick bra, hon slutade andas av narkosen igen men den här gången var de beredda på det och det gick snabbt för henne att vakna upp efteråt den här gången och börja andas på egen hand igen. Så läskigt och jag somnade helt utmattad med henne på golvet när vi hade hämtat hem henne igår.

På kvällen stannade Mattias hemma och mös med henne och jag var på drink och sedan middag på Kasai med några av våra Metro Mode-bloggare och våra säljare. Jag har världens bästa account manager som heter Helena och hon fokuserar på mig och tre andra bloggare. Vi kommer så sjukt bra överens och jag älskar att jobba med människor som man lika gärna hade kunnat hänga med privat. Det ska vara kul att jobba!

Nu ska jag iväg på ett möte och signa ett avtal för ett ambassadörskap som löper fram till september, så kul, sedan träffa Rebecca och fota lite och i eftermiddag ska vi ha städdag på kontoret innan jag ska iväg på Joannas vinprovning med tjejerna. Det går tydligen riktigt fort att stöka ner ett kontor när där sitter tre bloggare för det känns som att vi hade städdag och slängde en massa saker för bara ett litet tag sedan men det är nog ett par månader sedan sist nu och det behövs verkligen!

Ha en fin dag så länge, puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Bra blogg! Gillar din stil mkt!
  Provar att fråga igen. Fick inget svar sist ang dina Chanel. Vill beställa Chanel espadrillos. Alla säger dem är små i stl. Stämmer det? Vilken stl har du normalt och vad har du i dina Chanel? Jag har liksom 38-39 normalt. Ska man ta stl 40?

  /Maria

  Maria 2017-02-23 22:13:57
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria, åh jag svarade på din kommentar tidigare i kväll, jag klistrar in mitt svar här och jag tror att storlek 40 blir alldeles för stort för det verkar som vi har ungefär lika stora fötter 🙂

   ”Ja de är kanske lite tajta men de töjer sig också en del eftersom de är i skinn så det borde man också tänka på. Jag har 38,5 så jag är en sådan där jobbig mellanstorlek men jag tog storlek 38 och nu har de töjt sig och sitter perfekt. Hoppas det blir bra ? Kram”

   Linn Herbertsson 2017-02-23 22:20:56
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry