Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

den perfekta vårkappan

img_4274img_4196img_4244img_4273img_4285img_4236img_4275img_4236

innehåller affiliatelänkar – kappa Nakd här // jeans Lee // skor Nelly här // väska Chloe // skjorta Nakd här 

Vad hände med våren som vi fick mersmak för i helgen? 

Så här kunde jag i alla fall gå klädd häromdagen utan att frysa när jag skulle iväg på ett möte. Jag tror att jag har hittat den perfekta vårkappan och som ni vet så gillar jag klassiska plagg med fina detaljer, som slitsen på kappan. Jag brukar sällan ha långa kappor då jag tycker de döljer för mycket av min outfit i övrigt men älskar att det är en slits på sidorna av den här så att man skymtar mina jeans när jag går.

Och skjortan som är snörad i ryggen, jag har fått så många komplimanger för den och folk blir positivt överraskade när jag tar av mig min jacka och detaljen blir nästan som en liten överraskning, älskart! Jag får en hel del frågor om de här jeansen från Lee också och jag ska kika exakt vilken modell och tvätt det är när jag kommer hem idag, om jag glömmer bort det så påminn mig gärna.

Jag gick till kontoret lagom till lunch och har suttit i vår mysiga lounge där nere, ätit lunch i sällskap med min dator för andra dagen i rad och håller på att beta av min att-göra-lista. Idag har en hel del tid gått till att skicka fakturor och kvitton och lite tekniska prylar. Jag älskar teknik, framförallt när den fungerar som min mamma brukade säga, haha, och jag är så beroende av att alla mina olika enheter synkroniserar som de ska och det tog mig nästan två timmar att lösa idag. Jisses!

Nu blir det en timme till på kontoret och sedan ett yogapass innan jag ska hem och gosa med min lilla vovve som ska operera bort en tand i morgon, vi är så nervösa!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry