Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 8

dscf1319

veckans planer

Den här veckan händer det en massa kul! Jag och Marcus ska ha möte med Samsung idag här på mitt kontor inför ett samarbete med dem i mars. Jag ska även signera ett kontrakt i veckan för ett ambassadörskap som ska löpa i sex månader och på onsdag ska vi ha middag med hela Metro Mode-gänget och våra nya säljare på Kasai. Idag och torsdag blir heldagar på kontoret, i morgon också bortsett från att jag ska fota lite med bästa Rebecca och på fredag kommer jag eventuellt jobba hemma inför ett samarbete. Och så har Joanna ett event/vinprovning på torsdagkväll, jag är så laddad inför den här roliga veckan!

veckans måste

Den här veckan måste jag och Mattias sätta oss ner och komma överens om hur vi ska göra om i lägenheten, vi har ungefär samma tankar men måste få ner det på papper. Vissa idéer behöver nämligen sättas i verket ganska snart så i morgon kväll ska jag knarka en massa Pinterest-inspiration och göra lite skisser över hur vi vill ha det, spännande!

veckans bästa

Vi har bokat en weekend till Verbier i början av april! Vi ska ner och hälsa på Kristian och Stina och Oscar och Lina hänger också på. Det är snart två år sedan jag stod på mina skidor sist, det var i Verbier och då hade jag en skidlärare som jag åkte med hela första dagen. Det är så störigt för jag blev ganska bra på skidor igen men jag är livrädd första gången jag ställer mig på skidorna efter min skidolycka i Åre, framförallt när det går lång tid mellan gångerna. Det är snart åtta år sedan men rädslan sitter kvar och framförallt rädslan för att jag ska skada mitt knä så klart. Jag tror att jag ska boka en halvdag med samma skidlärare igen bara så att jag får träna upp självkänslan på skidorna igen innan jag ger mig ut i backen på egen hand. Jag älskar ju att åka skidor och allt som hör livsstilen till så det är bara att hoppa upp i sadeln igen som man brukar säga.

veckans sämsta

Jag har en klump i magen idag som inte ger vika! Charlie måste operera ut en tand som har gått av och operationen är inbokad på onsdag, det är ju så klart jättebra att hon får hjälp men som ni kanske minns så slutade hon andas under senaste narkosen. Veterinärerna kommer ändra narkosen den här gången och vi har gjort alla möjliga tester för att vara säkra på att det inte kan bero på något annat men jag är ändå så nervös. Jag har fasat för den här dagen i tre veckor nu och jag har även bestämt mig för att stanna ute på djursjukhuset på onsdag. Vi ska lämna Charlie redan klockan sju på morgonen och egentligen stannar man inte kvar men jag kommer ha med min dator och sätta mig i väntrummet och försöka jobba lite och fördriva tiden. Det kan dröja ända fram till eftermiddagen innan hon är klar men jag känner bara att jag måste vara där, den där lilla jycken betyder allt för mig, det är helt galet. Ni kan läsa ett inlägg jag skrev om hur just jag och Charlie fann varandra här(klick!). Min lilla älskling!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn! Fy, jag förstår verkligen din oro. Min chihuahua är 11 år och jag måste boka tid för tandsanering på honom. Vi hittade blåsljud på hjärtat förra året och jag har verkligen haft ångest för den här tandsaneringen och de riskerna som finns vid narkosen. Vilket djursjukhus åker du till? Och vilka tester har ni gjort innan? Jag försöker boka tid på Albano, men måste först göra ett nytt ultraljud precis innan för att narkosen ska bli rätt. Är oroad för att de tar in så många hundar och liksom gör tandsaneringarna rutinmässigt med en stor grupp hundar samtidigt. Tänk om något går fel och de inte märker det eller märker det för sent? Usch… mår så dåligt av detta. Lycka till imorgon! Ska tänka på er. <3

  C 2017-02-21 09:43:15
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Hej C! tack för din kommentar och omtanke. Operationen gick som sagt bra och som ni som har läst bloggen ett tag så har Charlie råkat ut för en del sjukdomar och har opererats förut och Albano Anicura Djursjukhuset är det enda stället jag vill ta henne till. De är så otroligt proffsiga och om du är orolig för din lilla hund så berätta det för dem, de är alltid jätteduktiga på att informera om riskerna och olika alternativ. Veterinären som hade hand om Charlie sa dessutom att de är vana vid att fixa tänderna även på riskpatienter med t.ex. blåsljud på hjärtat och som i Charlies fall, när de är överkänsliga mot lugnande vid narkosen. De gör tandsanering på några hundar om dagen men de bokar aldrig in för många just för att undvika stress och att något inte blir ordentligt gjort. Det finns alltid personal på plats som hjälper till om något oförutsett skulle hända. Och jag förstår att du är jätteorolig ändå men tandsten kan ju leda till tandvärk hos hundar och de lider ofta i det tysta så det borde tas bort. Jag önskar dig all lycka till och ställ alltid en massa frågor till veterinären om du är orolig! Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-23 21:06:24
   Svara
   • Svar på Linn Herbertssons kommentar.

    Tack för ditt svar! Har bokat tid nu och längtar tills det är överstökat och hoppas att allt går bra. Tänkte också sitta där över dagen och försöka plugga lite.

    Har också fått ett proffsigt intryck av Albano, enda nackdelen är att det är lite dyrare än på andra kliniker. Men just nu känner jag att det får kosta vad det vill bara han blir bra, men måste ändå planera ekonomin litegrann. Bara ultraljud på hjärtat kostar 4000 kr. Vad kostade tandsaneringen med narkos?

    C 2017-02-27 10:14:17
    Svara
    • Svar på Cs kommentar.

     Åh ja men det är så värt pengarna för att känna sig trygg när man lämnar ifrån sig sin lilla hund känner jag. Priset för tandsanering varierar beroende på om de hittar några tänder som måste dras ut. Jag har för mig att vår senaste tandsanering gick på runt 4-5000 kr och då drog de ut en liten tand. Massa lycka till, kram!

     Linn Herbertsson 2017-03-08 11:12:09
     Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry