Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

svar på frågor från veckan som gått

Vad är permanentlack? Jag har svårt för shellack då det inte fäster på mig… Detta kanske är något!

Blir också nyfiken på vad permanentlack innebär?

Nu har jag frågat ut nagelteknologen och permanentlack är tydligen samma sak som Shellac bara att det är olika märken och de görs i olika sammansättning. Cuccio är märket som funkar så bra för mig och det är istället för Shellac, som är en hybrid mellan lack och gele, 100% gele. Men det ska inte förväxlas med gelenaglar för de bygger man. Det här är som ett nagellack man stryker på och sedan härdar i en UV-lampa.

Vilken smidig app. Undrar även vart du gjorde dina naglar? De blev så fina!

Vet du vad färgen på nagellacket samt märke det är? Jättefint!!

Kanonsnyggt! Har bokat in mig hos Magdalena. Kommer du ihåg namn/nummer på färgen?

Tack, jag gjorde mina naglar på Visage, Lästmakargatan 6, hos en tjej som heter Magdalena och färgen heter Skin to Skin och märket Cuccio.

img_4053

Tröttheten kanske beror på järnbrist? Om du har en kostrådgivare har säkert den något klokt svar, men järntabletter har precis botat min exterma trötthet vilket jag är väldigt glad för.

Tack för tipset, jag gick raka vägen till hälsokosten och köpte järntabletter och kände mig piggare redan några dagar senare!

Var kommer dina espadrillos från? Snygg blå färg!

Tack men de är svarta och de kommer från Chanel. Kram!

Var kommer dina jeans från? SUPERfin blå färg!!

Tack snälla, de är från Lee, mina favoriter just nu faktiskt!

img_4091

Hej Linn, jag googlade lite efter ett par boots jag vill ha och hamnade här (läser din blogg i vanliga fall också iofs..), haha! Tänkte därför fråga om du har storlek 39 och vill sälja dessa till mig?

Vad roligt att du frågar, jag skickade faktiskt iväg dem till Used-By förra veckan och om de är i tillräckligt bra skick för att säljas på sidan så kommer de komma upp i min garderob här(klick) så håll utkik där! De är i storlek 39, kram!

Var i Stockholm ligger ert fina lantställe? Funderar ni på att flytta dit permanent i framtiden?

Det ligger ute på Värmdö, planen och tanken har aldrig varit att bo där permanent men det är 45 minuter från stan så visst hade det gått, men vi trivs väldigt bra med att ha lägenheten i stan också. Jag älskar kontraster och skulle nog säga att jag är främst en stadstjej även om jag älskar landet. Tar man bort det ena från mig så försvinner lite charmen med det andra om du förstår hur jag menar? Det är så jag känner just nu men jag kanske känner annorlunda i framtiden!

img_3852

Tycker så mycket om din inredningsstil, och har dig som inspirationskälla nu när vi ska renovera vårt hus! Undrar vad ni har för golv? (trägolv? Färg? ) Har ni heltäckningsmatta i sovrummet/något annat rum? För/nack delar? Tips på snygga heltäckningsmattor?? Har läst din blogg läääänge, och älskar den!

Tack snälla du för din fina kommentar! Vi har heltäckningsmatta i sovrummet och jag älskar det. Den börjar däremot bli lite sliten och den har legat där i 7-8 år så vi tänkte byta ut den nu i vår när vi ska fixa med annat i lägenheten. I resten av lägenheten har vi parkettgolv som för tillfället är vitt men jag är sugen på att slipa det och bara lasera det med en vit färg som är nästan helt genomskinlig. Så att träet kommer fram mer! Lycka till med inredningen av huset, kram!

Ser ut som en härlig helg! Längtar tills du delar receptet på smoothien, den ser riktigt krämig och god ut! 

Receptet ligger uppe nu och du hittar det här(klick!)!

Hej, var är mixern ifrån?

Jag undrar oxå vart mixern är ifrån? Min stavmixer gick sönder förra veckan och är på jakt efter en ny mixer el blender.

Hmm, jag blir osäker och kan inte kolla eftersom den är ute på landet men jag har för mig att den är från Braun. Jag har även en hemma i stan som är lika bra och den är från Philips, de brukar ha flera olika märken hos Elgiganten, Media Markt osv så kika hos någon av dem.

img_3572

Vart kommer din rosa jacka ifrån? Så sjukt snygg! 

Tack snälla, den kommer från Na-kd här(affilatelänk). Jackan är däremot ljusbeige i verkligheten men den kanske ser lite rosa ut på bilderna?

img_2070

Hej Linn! Mattias ska fylla 40, du 30, ni äger fastigheter ihop, ni firar fem år i kärlekens huvudstad och ändå kommer du hem utan en ring på fingret. Är inte det lite märkligt?

Jag tycker verkligen inte om att man sätter en ålder på när man borde förlova sig/gifta sig/skaffa barn. Jag definierar inte min lycka eller tycker att jag är värd mer eller mindre utifrån min relationsstatus. Vi lever i en ny tid och jag hoppas och tror att fler och fler så småningom kommer förstå att det inte finns så mycket rätt eller fel, det viktigaste är att man följer sin magkänsla och utgår från vad man själv tycker, känner och värdesätter. Jag har aldrig känt någon stress kring att förlova, gifta mig och skaffa barn, och jag tänkte inte börja känna det nu heller bara för att jag fyller 30 år i mars. Jag hoppas det var svar nog på din fråga, kram!

Åh vad fin hållare till brödet!! Var kommer den ifrån?

Jag undrar också var din brödtoast-ställning kommer ifrån? En sådan måste jag bara ha. Men vet inte ens vad de kallas…

Toasthållaren (heter det så? Jag vet inte heller, haha!) är från en antikaffär i Bordeaux. Jag köpte den när jag var där i somras men har sett liknande i andra antikaffärer så leta i antikaffärer bland silverserviserna.

skarmavbild-2016-01-23-kl-01-38-12

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag måste, liksom flera andra, kommentera den nedlåtande frågan om förlovning.
  ..”och ändå kommer du hem utan en ring på fingret”. Otroligt kränkande kommentar.
  Jättebra svar skrivet av dig, Linn! Jag håller med till 100%.
  Upplever samma påhopp gällande min förlovning ”…som aldrig leder till giftemål”. Det ligger flera privata förklaringar till att min fästman och jag inte gift oss ännu. Mycket pga det ekonomiska. Ska vår kärlek helt plötsligt bli en pengafråga då…? Tråkigt.
  Kram till dig!

  Anja 2017-02-24 21:24:26
  Svara
 • Ser att fler hakade upp sig på kommentaren om åldern, förlovning, barn och giftermål hehe. Själv trött på denna ständiga fråga kring framtiden! Lever ihop med min pojkvän sedan 6 år, vi är inne på vårt 7e år tillsammans, jag fyller 30 i år, han 32… och vi trivs så bra med att vara där vi är nu vilket innebär att det inte finns någon stress, vi har ju hela livet på oss (med undantag för barn då förståss…)
  Jag säger inte att det är fel att satsa tidigt i ett förhållande om det känns rätt. Upp till var och en! Tycker att ni gör helt rätt i att strunta i vad alla andra tycker och tänker (vilket i ditt fall sannolikt är betydligt fler än i mitt fall) och kör på det som känns rätt för ER! Superfina tillsammans iaf ?

  M 2017-02-21 14:01:45
  Svara
 • Jag måste också kommentera förlovningen. Det är INTE facit på lycka och inte ett dugg konstigt du kom hem utan ring på fingret. Inte äktenskap heller för den delen. Det är relationen i sig. Annars hade väl alla gått och gift sig. Jag har varit ihop med min kille i 20 år utan att gifta oss. Vi träffades väldigt unga. Så ni som inbillar ej att det är facit på en äkta relation så tänk om. Vi är fortfarande kära och vårdan vår kärlek. Det komiska är att de som hela tiden ifrågasatt ligger antingen i skilsmässa eller har skiljt sig! Och mind your own God damn business!!!!

  Tina 2017-02-21 13:18:07
  Svara
 • Vilken trött kommentar om förlovningen, det är väl inget konstigt med att komma hem utan en ring på fingret och det har väl ingen annan något med att göra? Blir så trött på alla dessa ”så ska det vara enligt samhället”.

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-21 07:49:19 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hej Linn!
  Jag tänkte beställa ett par Chanel espadrillos men hört att dem är så små i storlek. Vilken storlek har du vanligtvis och vilken är stl på dina Chanel espadrillos?
  /Maria

  Maria 2017-02-20 22:58:39
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja de är kanske lite tajta men de töjer sig också en del eftersom de är i skinn så det borde man också tänka på. Jag har 38,5 så jag är en sådan där jobbig mellanstorlek men jag tog storlek 38 och nu har de töjt sig och sitter perfekt. Hoppas det blir bra 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-23 21:09:38
   Svara
 • Åh vilken jobbig och pikig kommentar om förlovning, orkar inte ens kommentera den haha. Tänkte att nu kunde jag kommentera första gången, kanske jämnar det ut lite mot den pikiga. Är en ganska ny läsare, och tycker verkligen om din blogg! Du verkar så snäll, stark och klok. Tack för en fin blogg!

  Liv 2017-02-20 22:13:09
  Svara
  • Svar på Livs kommentar.

   Hej Liv! Tack snälla för din fina kommentar, den gjorde min dag 🙂 Vad kul att du gillar bloggen! Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-23 21:10:08
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry