Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bookatreat – ny app för bokning av skönhetsbehandlingar

– inlägget innehåller reklam för Bookatreat

img_4091img_4119img_4108img_4106img_4053

Hej på er! 

Jag hoppas att ni har en mysig söndag och helg!

Som ni ser på bilderna så har jag testat en ny tjänst den här veckan och jag blev så glad när Bookatreat kontaktade mig och frågade om jag ville göra ett samarbete med dem. Jag har ju berättat för er att jag blev lite frälst när jag gjorde en permanentlackning senast så i veckan testade jag att boka en ny behandling med hjälp av Bookatreat-appen. Jag älskar alla prylar, appar och teknik som förenklar och gör min vardag smidigare och mer tidseffektiv. Magiskt!

Ni har säkert använt er av Bookatable när ni bokar bord på restauranger och Bookatreat är precis samma sak fast för skönhetsbehandlingar. När jag bokar en skönhetsbehandling så är tillgängligheten det absolut viktigaste och att jag kan boka in en tid som passar mig. Jag är lite impulsiv av mig när det kommer till skönhetsbehandlingar och kommer jag på att jag vill klippa mig eller fixa naglarna så vill jag gärna få en tid samma dag helst eller dagen därpå.

Därför passar en app som Bookatreat mig så himla bra för där lägger skönhetssalonger ut lediga tider de har kommande dagar och om de t.ex. får en avbokning. Jag laddade ner Bookatreat-appen i min iPhone och man kan välja att skapa ett konto med mail eller via Facebook. Sedan fyllde jag i mina kortuppgifter och valde i vilket område av Stockholm jag ville leta efter lediga tider för permanentlackning. Kostnaden för behandlingen drogs från mitt kort 24 timmar innan och dagen därpå fick jag en nageltid som passade perfekt in i mitt schema.

Många salonger idag har ju lite brist på välfungerande bokningssystem på nätet och ni kan även använda Bookatreat via deras hemsida om ni föredrar det. Jag har dessutom fått en kod som ger er 25% rabatt (upp till 500 kr i rabatt) när ni bokar en behandling och efter 10 behandlingar får man dessutom en valfri, gratis behandling ur Bookatreats utbud. Ange koden Linn25 och appen laddar ni ner i iTunes här(klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Var kommer dina jeans från? SUPERfin blå färg!!

  julia 2017-02-20 15:29:29
  Svara
 • Åh vad synd att det bara finns salonger i Stockholm.

  Ebba 2017-02-20 09:30:30
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   De växer hela tiden så förhoppningsvis finns de i fler städer inom kort 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-20 18:01:31
   Svara
 • Var kommer dina espadrillos från? Snygg blå färg!

  Elisabeth Malm 2017-02-19 20:36:23
  Svara
 • Kanonsnyggt! Har bokat in mig hos Magdalena.
  Kommer du ihåg namn/nummer på färgen?

  Elisabeth Malm 2017-02-19 20:18:33
  Svara
 • Vet du vad färgen på nagellacket samt märke det är? Jättefint!!

  Ellen 2017-02-19 19:52:56
  Svara
 • Jätte kul att du var hos på VISAGE och fixade naglarna. Magdalena är så duktig. Superfina bilder.
  Bookatreat är verkligen toppen!!

  Caroline 2017-02-19 17:08:51 http://www.visage.se
  Svara
 • Så himla smart ju !

  Emma 2017-02-19 15:41:16
  Svara
 • Gud vilket härlig samarbete, kul med en rabattkod också 😉

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-19 15:12:06 http://www.johannagrahn.se
  Svara
 • Hej! Vilken smidig app. Undrar även vart du gjorde dina naglar? De blev så fina!

  Anna 2017-02-19 14:53:48
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack, jag gjorde mina naglar på Visage, Lästmakargatan 6, hos en tjej som heter Magdalena och färgen heter Skin to Skin och märket Cuccio. Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:54:54
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   På Visage hos en tjej som heter Magdalena 😉 kram!

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:50:58
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry