Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

leather and studs

img_2538img_2547img_2542

väska Chloe // skinnjacka Caroline Sandström X RockandBlue // skor Valentino // tröja Zara // jeans SanneAlexandra (affiliatelänk)

Hej fredag och helg!

Har ni haft en bra vecka? Det har jag, den har gått i ett och jag har haft så spännande möten angående bloggen, framtida samarbeten och ambassadörskap som ni ska få veta mer om snart. Jag är alldeles slut och hade kunnat lägga mig på soffan och stanna här känner jag just nu men jag ska jobba lite till innan jag svirar om och möter upp Lina, Tekla och Lisa för tjejmiddag på Bardot(ja jag vet, jag hänger där hela tiden, haha, men jag älskar det verkligen)!

Jag har längtat efter tjejerna i en månad nu så jag blir garanterat piggare så fort jag stänger igen datorn. Jag bestämde mig precis för att jag kommer spendera helgen i stan och Mattias och Charlie struntar också i landet, så skönt så jag kan få komma hem och mysa med dem i natt. Det kommer garanterat bli lite drinkar och utgång efter middagen och i morgon ska jag sova tills jag vaknar hade jag tänkt och klockan två har vi bokat brunch på Hotel Miss Clara.

Jag har hört så mycket bra om deras brunch så det ska bli riktigt kul att äntligen få testa den! Någon som har varit där kanske, vad tyckte ni? Jag hoppas att ni får en magisk fredagskväll i alla fall så hörs vi under helgen!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand