Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

huset från isen

img_3850 img_3873img_3825img_3876img_3891

Hej hjärtan! 

Jag står lite i valet eller kvalet, jag ska ju äta middag med några tjejkompisar här i stan i morgon kväll och funderar på om jag ska ta en taxi ut till landet när jag ska hem på natten för Mattias och Charlie åker ut redan i morgon eftermiddag. Det vore så magiskt att vakna upp här på lördag men samtidigt så har vi bokat brunch i stan på lördag eftermiddag så det blir en väldigt kort visit, haha.

Jag får se hur jag gör men här är i alla fall några bilder jag knäppte av på huset från isen i söndags. Pappa terroriserade mig med sms hela dagen när jag la upp ”min helg i bilder”-inlägget för att jag hade gått ut på isen, jag som inga isdubbar runt halsen har. Hihi, han är så gullig som oroar sig och så var han aldrig förr, det är sedan mamma gick bort som pappa har tagit på sig lite ”hönsmamma”-rollen också! Det var fyrhjulingar som var ute och körde på isen i söndags så jag tänkte att det var säkert men vad vet jag, jag är inte särskilt is-van.

När jag kom upp till huset igen efter min lilla ispromenad så färgade solnedgången hela vardagsrummet och köket alldeles rosa, hur magiskt? Det här är verkligen vår fristad och det känns fortfarande som att jag lever i en dröm när jag tänker på det. I somras och hela vintern har vi varit alldeles nyförälskade i det här stället och har väl nästan varit där lite för mycket. Sakta men säkert börjar det kännas mer och mer ok att spendera åtminstone varannan helg i stan och det vet jag att några av mina vänner är väldigt glada för i alla fall, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Var i Stockholm ligger ert fina lantställe? Funderar ni på att flytta dit permanent i framtiden?

  Anna 2017-02-17 14:19:17
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det ligger ute på Värmdö, planen och tanken har aldrig varit att bo där permanent men det är 45 minuter från stan så visst hade det gått, men vi trivs väldigt bra med att ha lägenheten i stan också. Jag älskar kontraster och skulle nog säga att jag är främst en stadstjej även om jag älskar landet. Tar man bort det ena från mig så försvinner lite charmen med det andra om du förstår hur jag menar? Det är så jag känner just nu men jag kanske känner annorlunda i framtiden!
   Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:49:32
   Svara
 • SÅ vackert! ❤️

  ida 2017-02-16 20:54:16
  Svara
 • Vackert!

  köksblandare nivito 2017-02-16 20:00:34 http://www.nivito.se
  Svara
 • Älskar erat hus. Ser helt perfekt ut!

  pilla 2017-02-16 17:31:03 http://utochspring.com
  Svara
 • Magiskt vackert! ??

  Caroline Kempe 2017-02-16 17:19:30 http://nouw.com/carolinekempe
  Svara
 • Vilket hus, vilket läge??
  Ni har gjort så underbart fint på ”ert” ställe!!
  Förstår att du vill vara där varje möjlig stund?

  Susanne 2017-02-16 15:22:23
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand