Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 7

img_3915

veckans planer

Jag sitter på kontoret och planerar min vecka och det blir några möten och en hel del tid på kontoret. Det är ju Alla Hjärtans Dag i morgon men eftersom vi var i Paris förra helgen så gör vi ingen big deal av det. Jag tänkte laga middag hemma åt Mattias (eftersom det händer ungefär lika ofta som det är Alla Hjärtans Dag, haha) och så ska vi bara ta det lugnt och ha mysigt. I morgon ska jag till en salong och göra permanentlack på lunchen igen. Jag testade ju det för första gången för ett tag sedan och det håller så bra jämfört med gellack på mig så jag är såld, det går dessutom väldigt fort att göra det. Jag ska ha uppföljning med min hälsocoach och jag ska berätta mer om vårt upplägg för er i veckan. På torsdag ska jag på middag hos Martin och på fredag blir det tjejmiddag med mina älsklingar, Lina och Tekla!

veckans måste

Jag älskar ju att-göra-listor och den senaste tiden har jag varit så duktig på att kryssa av den så nu är jag nere på punkterna allra längst ner som också är de tråkigaste och de jag har velat skjuta upp så länge som möjligt. Sådana punkter som – skaffa nytt bankgiro – boka in möte med banken för pensionsspar osv. Det tänkte jag ta tag i nu under veckan!

veckans bästa

Såg ni Melodifestivalen i lördags? Jag tror aldrig att jag har sett en delfinal i Melodifestivalen (jag tycker kanske egentligen att det räcker med en Melodifestival) men i lördags satte vi på tvn och jag ÄLSKAR inledningsnumret med Hasse Andersson, haha. Jag har sett det flera gånger på repris på SVT Play sedan dess och blir alldeles varm i kroppen. Det kan vara så att jag börjar få lite hemlängtan, jag har ju trots allt inte varit i Skåne sedan maj förra året.

veckans sämsta

Jag är så TRÖTT! Det har varat i två veckor nu och jag känner mig så energilös! Jag har lagt om min kost ordentligt så det kanske är ett bakslag av det. Jag ska höra med min hälsocoach idag om det är något jag kan tillsätta för att få lite mer energi. Jag som tvärtom, brukar ha för mycket energi, lider verkligen av det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Blir också nyfiken på vad permanentlack innebär! Tröttheten kanske beror på järnbrist? Om du har en kostrådgivare har säkert den något klokt svar, men järntabletter har precis botat min exterma trötthet vilket jag är väldigt glad för 🙂

  Emelie 2017-02-13 22:13:52
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Nu har jag frågat ut nagelteknologen och permanentlack är tydligen samma sak som schellack bara att det är olika märken och de görs i olika sammansättning. Cuccio är märket som funkar så bra för mig och det är istället för Shellac, som är en hybrid mellan lack och gele, 100% gele. Men det ska inte förväxlas med gelenaglar för de bygger man. Det här är som ett nagellack man stryker på och sedan härdar i en UV-lampa.

   Och tack för tipset, jag gick raka vägen till hälsokosten och köpte järntabletter och kände mig piggare redan på några dagar! Tusen tack 🙂

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:29:41
   Svara
 • Känner mig också trött och seg

  kökskran 2017-02-13 19:38:15 http://www.nivito.se/
  Svara
 • Brukar också göra listor!

  köksblandare nivito 2017-02-13 17:37:42 http://www.nivito.se/koksblandare
  Svara
 • Vad är permanentlack? Jag har svårt för shellack då det inte fäster på mig… Detta kanske är något

  Erica 2017-02-13 15:00:53
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   hej erica! Nu har jag frågat ut nagelteknologen och permanentlack är tydligen samma sak som schellack bara att det är olika märken och de görs i olika sammansättning. Cuccio är märket som funkar så bra för mig och det är istället för Shellac, som är en hybrid mellan lack och gele, 100% gele. Men det ska inte förväxlas med gelenaglar för de bygger man. Det här är som ett nagellack man stryker på och sedan härdar i en UV-lampa. Jag älskar det!

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:25:39
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry