Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

helgfrukost

img_2143 skarmavbild-2016-01-23-kl-01-38-12img_2138

Det bästa med helgen om ni frågar mig? Att få njuta av en riktigt god och lång frukost som varar ända fram till lunch!

Hej söndag!

Vi hade en helt magisk dag igår! Jag vaknade ganska tidigt men gick och la mig på soffan i vardagsrummet och läste en bok och vilade lite till. Vi gick långpromenad med Charlie, lagade lunch, en nyttig efterrätt och sedan la vi oss på soffan igen.

Jag har börjat läsa min första Agatha Christie-bok någonsin, Och så var de bara en, och jag är ju inget stort fan av deckare men eftersom Christie är världens andra mest lästa författare, efter William Shakespeare, så kände jag att det var dags att läsa åtminstone en bok av henne.

Idag tänkte vi göra lite fler knop, vi ska börja planera poolbygget som vi sätter igång så fort det blir lite fler plusgrader, jag ska köra ett yogapass, gå långpromenad med Charlie, sätta upp lite tavlor i gästrummen och så ska vi börja planera vad som ska göras i trådgården i vår. Mysigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Toasthållaren ifrån!? 😉

  Cecilia 2017-02-16 20:14:23
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Toasthållaren (heter det så? Jag vet inte, haha!) är från en antikaffär i Bordeaux. Jag köpte den när jag var där i somras men har sett liknande i andra antikaffärer så leta i antikaffärer bland silverserviserna.

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:44:22
   Svara
 • Hej!

  Jag undrar också var din brödtoast-ställning kommer ifrån? En sådan måste jag bara ha. Men vet inte ens vad de kallas…
  Förresten såg din mango-spenat smoothie väldigt god ut och måste tipsa dig om att tillsätta lite färsk ingefära och en slurk ren äppeljuice också som variation och extra smaksättare. Det kommer göra den ännu mer magisk!
  /Johanna

  Johanna 2017-02-14 12:50:23 http://www.ensmaksak.com
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Toasthållaren (Heter det så? Jag vet inte heller, haha!) är från en antikaffär i Bordeaux. Jag köpte den när jag var där i somras men har sett liknande i andra antikaffärer så leta i antikaffärer bland silverserviserna. Och tusen tack för tipset, det ska jag testa 🙂

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:36:53
   Svara
 • Hej!
  Åh vad fin vållade till brödet!! Var kommer den ifrån?

  Har oxå en fråga. Ska t Sthlm sista mars/första april och vad har man på fötterna då simningen är klackar? Ska nog vara ute och se mycket… känns inte så kul att ha färgglada Asics även ifall det är vad jag har här där jag bor. Känns inte så kul o handel i Sthlm då resten av mig är street chic med hår o brillor o jacka o är snygg men har konstiga skor.
  Antar det är för sent att ha uggs då det måste vara varmare där än här i norr då..?

  Så vad har man? Jag tror inte jag vill lägga pengar på att bara köpa ett par skor till den helgen plus att jag vill ha bevkväma skor jag kan gå i och är sköna med stöd så inga plats utan sula liksom. 🙂
  Ska dock köpa ett par nya löparskor snart men risken är att de är galen färg o så där annars hade jag haft dom då kanske 😉
  PS. Jag har typ aldrig ägt ett par sneakers för jag har antingen löparskor, uggs, stövlar med klack eller klackar. Har inget mellanting typ. Är rädd att ”snygg sneakers” bara är platta och inte skönt för foten….. haha
  Hoppas du kan hjälpa mig!

  Hej 2017-02-12 15:18:41
  Svara
  • Svar på Hejs kommentar.

   Hej där! Den är från en antikaffär i Bordeaux. Jag köpte den när jag var där i somras men har sett liknande i andra antikaffärer så leta där bland silverserviserna. Angåend sko och klädval tycker jag du ska klä dig som dig själv och bekvämt, det kommer man alltid längst med 🙂 Ha en underbar weekend här i Stockholm. Kram

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:18:55
   Svara
 • så gott

  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2017-02-12 10:42:28 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry