Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

a casual outfit in Paris

-inlägget innehåller reklam för Wakakuu

img_2995img_3086img_2996testimg_3058

 jeans med slitz Rag & Bone här // grå polotröja By Malene Birger här // väska Chloe // sneakers Nike här // skjorta Zara

Hej hjärtan!

Jag vet inte var min dag igår tog vägen men den gick i alla fall i ett! Ledsen att jag inte hann uppdatera bloggen men jag gick igenom och svarade på alla kommentarer ni har lämnat. Tack för att ni är så aktiva här i bloggen, det gör allt! Jag har dessutom blivit mycket bättre på att uppdatera på min Insta Stories de senaste dagarna så följ mig på Instagram @linnherbertsson för fler uppdateringar.

Här ovan är en outfit som jag hade på mig i Paris i måndags när vi skulle besöka Louvren och promenera halva dagen. Jag packar alltid med minst en riktigt bekväm outfit när jag reser och det här var perfekt för en heldag i Paris. Jag älskar klassiska plagg med någon rolig detalj som de här jeansen med slits på insidan längst ner.

Jag startade min morgon idag med frukost för att fira att Joanna har blivit med podd. Sovmorgon med Joanna och Gustav heter den och första avsnittet går live på söndag. Nu blir det ett par timmar på kontoret innan jag ska gå ner med Charlie till Tures och äta lunch med Stina.

I eftermiddag blir det ett möte med min säljare och en rolig samarbetspartner och sedan ett pressevent hos VASS PR. Sedan ska jag snabbt hem och byta om, min bästa Sofia är i Stockholm och i kväll är vi några vänner som ska äta middag på Bardot, favorithaket just nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry