Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 6

img_4851-kopia

veckans planer 

Veckan börjar ju på bästa tänkabara sätt med en hel dag kvar i Paris. I dag ska vi strosa runt i den mysiga stadsdelen Marais och äta lunch på en typiskt fransk bistro. Det ska bli kul att uppdatera min Paris-guide med fler pärlor från vår weekend när jag kommer hem. I morgon vaknar jag upp hemma i Stockholm igen och då blir det kontoret, jag ska äta frukost med Margaux först och jag har luncher inbokade varje dag den här veckan. Jag har ett möte gällande ett samarbete på onsdag och på torsdag ska jag iväg till en annan kund och skriva under ett avtal. Jag ska nämligen göra ett samarbete kring en ny produkt och kunden är väldigt mån om att jag måste signa ett avtal innan jag får veta mer om den, spännande. Nu börjar 2017 verkligen ta fart och jag är så taggad! Absolut varje sekund av helgen ska spenderas ute på landet! Vi var ju bara där över en natt förra helgen och firade Jonathan och det känns längesedan som vi fick vara där lite längre, jag saknar huset, solen, naturen och skogspromenaderna.

veckans måste

Den här veckan gäller det, jag har fått tydliga instruktioner från min hälsocoach Elin för att få styr på mitt sockersug och vi har uppföljning på fredag. Elin har gjort klart för mig att jag måste följa riktlinjerna vi kommer överens om och det är jag som måste vilja det här och göra det mesta jobbet. Så den här veckan tar jag mitt första steg mot en mer hälsosam vardag, woho, bye bye sugar! Jag ska berätta mer för er under veckan som går!

veckans bästa

Jag har fått några riktigt bra smoothierecept av Elin som jag ska göra till frukost varje dag och jag ska bara kolla med henne först men jag tror att jag får dela några av dem med er. 

veckans sämsta

Att åka hem från Paris i kväll, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Linn! Vad är det för kalender? Har letat efter den typ av kalender länge men lyckas inte hitta en. Tacksam för svar! Stor kram 🙂

  Leni 2017-02-06 22:23:25
  Svara
  • Svar på Lenis kommentar.

   Hej där! Åh jag älskar den och jag använder den varje vecka för att få översikt över mina planer och jobb. Den kommer från Jo & Judyhttps://www.joandjudy.com . Jag såg att de även har en liknande på Lagerhaus förra veckan!

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:49:38
   Svara
 • Hej!
  Jag har extremt sockerbehov!
  Blev så glad när jag läste att du typ har samma och nu ska försöka fixa det. Hade varit superkul om vi fick recept på smoothie, då jag idag funderade hur jag slopar mina gamla yoghurt-baserade smoothies o kör på ngt nytt, men jag vet inte riktigt vilken vätska jag ska ha istället!

  Hej 2017-02-06 18:44:22
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry