Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

suit up

img_2219img_2238img_2222img_2232img_2245

innehåller affiliatelänkar – Kappa River Island här // kavaj och byxor unique21 // skor Nelly här // väska Saint Laurent // topp med choker Nakd här

Hej på er! 

Jag har inte hunnit fixa några bilder från Paris än, jag gör det när jag kommer hem för jag har bara velat njuta av varenda sekund vi har haft här tillsammans.

Det här är alltså en outfit från förra veckan som Rebecca och jag fotade innan vi åkte ut till Rosendal. Vi kom precis till hotellet igen och vi ska hämta våra väskor och bagage och sedan åka ut mot flygplatsen. Det är dags att lämna underbara Paris, så vi hörs hemifrån Stockholm nästa gång!

Puss & Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn! Mattias ska fylla 40, du 30, ni äger fastigheter ihop, ni firar fem år i kärlekens huvudstad och ändå kommer du hem utan en ring på fingret. Är inte det lite märkligt?

  Sandra 2017-02-08 11:51:34
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Jag tycker verkligen inte om att man sätter en ålder på när man borde förlova sig/gifta sig/skaffa barn. Jag definierar inte min lycka eller tycker att jag är värd mer eller mindre utifrån min relationsstatus. Vi lever i en ny tid och jag hoppas och tror att fler och fler så småningom kommer förstå att det inte finns så mycket rätt eller fel, det viktigaste är att man följer sin magkänsla och utgår från vad man själv tycker, känner och värdesätter. Jag har aldrig känt någon stress kring att förlova, gifta mig och skaffa barn, och jag tänkte inte börja känna det nu heller bara för att jag fyller 30 år i mars. Jag hoppas det var svar nog på din fråga, kram!

   Linn Herbertsson 2017-02-20 17:06:24
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry