Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

woke up in Paris

dscf3270 dscf3264

Bonjour mes amour!

Jag vaknade upp i Paris i morse! Jag och min älskling är ju här för att fira vår 5-årsdag och vi kommer fortsätta att fira så länge vi är här. Det är galet att det har gått fem år sedan vi blev tillsammans, man kan ju säga att vi har varit i helvetet och tillbaka tillsammans under de här åren. Först när jag förlorade min mamma och bror sommaren 2013 och förra året förlorade Mattias sin styvpappa.

Några av våra år tillsammans har alltså kantats av motgångar och utmaningar men kvar idag står vi! Starkare än någonsin tillsammans och mestadels av tiden beter vi oss fortfarande som nykära. Det är nog det som gör att jag vill satsa på vår relation mest av allt, att vi fortfarande saknar varandra sådär löjligt mycket när vi är ifrån varandra. Han är min bästa vän, jag tröttnar aldrig på att umgås med honom och jag älskar honom så galet mycket!

Ha en fin söndag hjärtan och kika in lite senare så ska ni få se en massa bilder på sovrummet!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis! I helgen var det 10 år sedan jag och min pojkvän träffades. Vi blev tillsammans i april så vi firar 10 år då. Jag var bara 17 år då… mycket har hänt på 10 år! Vi har flyttat till ny stad, studerat, tagit examen, fått jobb, köpt vår första egna bostad. Men också en del tråkigheter. Förlorade min pappa 2014. Har också förlorat min morbror, farfar och farmor. Mitt i allt blev min pojkvän sjuk i diabetes typ 1. Mycket hände under loppet av 2 år och samtidigt tog jag examen och gick all in för att få drömjobbet. Nu har det (peppar, peppar) rullat på ”smärtfritt” i ett år. Jag har funnit ett lugn i vår nya bostad, fått en tillsvidareanställning på drömjobbet och i sommar ska vi gifta oss ?

  Sandra 2017-02-06 06:29:09
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Tack för din fina kommentar Sandra och vad glad jag är för att ni har landat och att allt känns bättre nu. Hoppas att ni får njuta och bara ha det lugnt och skönt ett tag. Jag vet hur det är! Massa kramar

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:48:26
   Svara
 • Åh va härligt! Grattis till kärleken!

  Johanna 2017-02-05 21:41:06
  Svara
 • Grattis till era starka band,följt dig under många år<3 kram

  Frida 2017-02-05 11:03:06
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind