Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

makeover sovrum

grå väggarimg_2424 img_2396måla gråttimg_2409img_2436

innehåller affliatelänkar – sänggavel Ellos här // sängbord Zara Home här // tavla Absolut Art // överkast Ellos här // ljusstake och vas H&M Home // sängkläder Ellos här // väggfärg Beckers Gnejs 762 helmatt

Äntligen, här kommer lite bilder på vårt sovrum! 

Det var tyvärr ganska mörkt när jag skulle fota sovrummet så de här bilderna var det bästa jag kunde få till. Jag ska ta fler bilder när det är ljust ute men jag är så nöjd med hur det blev. Jag är så glad att jag bestämde mig för att måla om sovrummet, jag är så trött på vitt och det här blev verkligen ett lyft. Här(klick!) kan ni se lite bilder på hur det såg ut innan!

Favoriten är nästan de underbara sängkläderna i lin, så mysiga att sova i och färgen passar perfekt till våra grå väggar. Jag vill spendera varenda sekund när jag är hemma i sovrummet just nu, haha. Tavlan från Absolut Art har jag haft ganska länge och min tanke har alltid varit att sätta den ovanför sängen och visst blev det fint? Så drömskt fotografi, jag älskar det!

Som ni ser så har jag lite fix kvar, jag ska måla i lite linjer uppe vid stukaturen som jag inte hann fixa nu i veckan och så ska vi sätta upp våra gardiner som har varit på kemtvätt. Nästa vecka när vi har kommit hem ska jag även visa er hur det blev med skåpen som jag målade i samma färg som väggarna! Det ska bli spännande att höra vad ni tycker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så fin bäddning!!

  Svårt att se på bilden men vilken färg är det på överkastet? grå? blå? Och lakanen?

  Är lakanen mjuka? Dem ser lite sträva ut 🙂

  Martin 2018-04-06 07:09:00
  Svara
 • Hej. Vilken snyggt sovrum ? tycker nattduksborden var så snygga. Men länken dit funkar inte. Vill du länka den igen ?

  Malin 2017-02-06 18:52:03
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Vad konstigt, det kommer från Zara Home och du kan även söka efter Little rectangular magazine rack table på deras hemsida. Vad kul att du tycker om det, vi är så nöjda!

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:49:02
   Svara
 • Oj va fint! Nu är detta kanske e skitsak, men uttagen o lampknapparna som sitter på varsin sida av sängen syns ju väldigt tydligt när de är i vitt. Har du funderat på att byta dem mot ett mörkt alternativ?

  Johanna 2017-02-05 21:39:41
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack! Haha, jag älskar skitsaker och detaljer! Men det är nog ljuset på bilden som gör att uttagen och knapparna ser vita ut för de är silvergrå så de passar jättebra med den nya väggfärgen.

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:47:26
   Svara
 • Det blev jättefint 🙂 jag och min kille har en mörkblå säng (jag ville egentligen ha en grå men ibland måste man kompromissa ;-)) vad tycker du är snyggast att ha för färg på överkastet? Jag funderar på grått men är inte helt hundra.

  Anna 2017-02-05 18:47:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Mörkblå säng låter ju så fint, jag ville ha mörkblå väggar men det ville inte min kille så det fick bli grå. Jag hade satsat på grått eller svart överkast till blå säng, svart tror jag kan bli jättesnyggt beroende på vilken blå nyans sängen är! Lycka till!

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:47:10
   Svara
 • Såå fint!! Var kommer lampan ifrån? Är på jakt efter en liknande till mitt sovrum.

  Ulrika 2017-02-05 18:43:27
  Svara
 • Wow vad fint det blev!!

  Soffan B 2017-02-05 18:41:22
  Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry