Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nytt inredningsprojekt på gång…

img_2136 img_2119img_2130

Så nöjd med mina små projekt!

Hej på er!

Idag är det full rulle här hemma! Jag ska ta emot en leverans med vår nya sänggavel vid lunch så jag tänkte sitta hemma och jobba under förmiddagen. Jag drog ju även igång ett nytt litet projekt som ni kan skymta på bilderna här ovan. Vår gamla skänk blev för vit till vår nya väggfärg och vi säljer den billigt på Blocket här(klick!) och även vår gamla sänggavel här(klick!). Jag har fått så många svar så förhoppningsvis blir jag av med båda två redan idag.

I eftermiddag kommer det några killar hit som ska hjälpa mig att sätta upp sänggaveln och borra upp skåpen jag har målat så i morgon hoppas jag att sovrummet är klart så att jag kan visa er massor av bilder, det ska bli spännande att se vad ni tycker, vi är redan så nöjda trots att vi har sovit i vardagsrummet i snart en vecka nu, haha.

Ha en fin dag så länge hjärtan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry