Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

nytt inredningsprojekt på gång…

img_2136 img_2119img_2130

Så nöjd med mina små projekt!

Hej på er!

Idag är det full rulle här hemma! Jag ska ta emot en leverans med vår nya sänggavel vid lunch så jag tänkte sitta hemma och jobba under förmiddagen. Jag drog ju även igång ett nytt litet projekt som ni kan skymta på bilderna här ovan. Vår gamla skänk blev för vit till vår nya väggfärg och vi säljer den billigt på Blocket här(klick!) och även vår gamla sänggavel här(klick!). Jag har fått så många svar så förhoppningsvis blir jag av med båda två redan idag.

I eftermiddag kommer det några killar hit som ska hjälpa mig att sätta upp sänggaveln och borra upp skåpen jag har målat så i morgon hoppas jag att sovrummet är klart så att jag kan visa er massor av bilder, det ska bli spännande att se vad ni tycker, vi är redan så nöjda trots att vi har sovit i vardagsrummet i snart en vecka nu, haha.

Ha en fin dag så länge hjärtan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind