Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bon voyage

IMG_7734

Hej hjärtan!

Vi är på resande fot och min tanke var att få upp det här inlägget igår kväll när vi mellanlandade i Turkiet men min dator laddade ur långt innan dess. Det är ju en bit att resa till Filippinerna och vi har ändå en helt ok flygning sett till att vi bokade våra platser två veckor innan avfärd. Ett par timmars mellanlandning i Turkiet och nu kommer vi spendera natten på ett hotell i Manila för inrikesflyget som ska ta oss till ön Siargao går först i morgon bitti.

Men det känns definitivt värt det eftersom vi får nästan två veckor här i Filippinerna och jag älskar att sitta på tåg eller flyg som ni vet. Jag har suttit och skrivit lite på några texter och börjat läsa min bok Bröderna Karamazov som jag har med mig. Dostojevskijs Brott och Straff är en av mina favoritböcker och Bröderna Karamazov ska vara ännu bättre enligt några vänner jag har pratat med som har läst den. Nu ska jag kolla status på de andra, om de inte är för trötta så tänkte vi gå ut och äta på någon restaurang här i Manila i kväll.

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind