Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

säg hej till Chloé Faye

IMG_0059IMG_0074

God morgon vänner! 

Vi har precis packat ihop våra väskor här på landet och ska bege oss in mot stan och packa våra andra väskor inför Filippinerna. Det har varit så mysigt att bara hänga på landet i några dagar efter jul. Och på tal om jul så har jag ju inte visat er några av mina julklappar än. Jag fick en jättefin tavla, ett nytt EF 50mm/1.4 objektiv till min kamera av pappa som jag redan älskar och så den här magiska Chloé Faye väskan. Jag hade inte alls väntat mig en sådan fin julklapp och blev riktigt överraskad.

Jag har kikat på Chloé Faye-väskan i nästan ett år nu och den var ju väldigt populär i våras. Jag var nära på att köpa den då men kände att jag ville lägga pengarna på grejer till lantstället så det blev inget köp. Däremot tycker jag fortfarande att den är skitsnygg, det är en sådan där väska som jag inte tröttnar på och som jag känner att jag kommer kunna använda i många år framöver. Innan jul stod jag och klämde på den inne på Nathalie Schuterman men bestämde mig återigen för att inte köpa den då jag var på stan för att köpa julklappar till andra och inte till mig själv. Så gissa om jag blev glad när jag öppnade paketet som den här låg i på julafton!

Det är ju inte direkt en strandväska så den får stanna hemma medan vi är borta men jag ser redan fram emot att få använda den när vi kommer hem i januari igen. Nu ska jag slå ihop datorn, städa lite så att pappa har det fint här när vi är borta och sedan gå en liten promenad med Charlie innan vi åker in till stan och lägenheten!

Kram så länge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Denna väska har jag också tittat på många gånger, så fin! Vilken modell har du? Önskar dig ett gott nytt år och sen riktigt härlig resa!

  Katarina 2016-12-29 10:12:26
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Modell? Jag har bara sett Chloe Faye i en storlek men den kanske finns i olika? Kram och tack 😀 Gott nytt år!

   Linn Herbertsson 2016-12-30 04:24:53
   Svara
 • Åhh! Är kedjan i silver eller guld?

  Louise 2016-12-28 16:10:09
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ring och kedja i guld, och spännet i silver. Enligt min tjejkompis är alla så men jag trodde också att det fanns antingen guld eller silver innan. Hon har haft sin ett tag och den bleknar så ser helt silvrig ut efter ett tag 😀 Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-30 04:17:51
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind