Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

i min silverjacka

IMG_8735IMG_8773IMG_8764IMG_8755

silverjacka Zara // jeans Lee // sneakers Adidas Gazelle // tröja Zara

Vilken stressig dag! 

Jag har varit på kontoret och hämtat upp lite bud inför resan, på NK för att få tag i en grej till min necessär som ni ska få höra mer om när jag testat den, ätit lunch med pappa, svarat på alla mail i min inkorg och packat klart mina resväskor och äntligen är vi på väg ut mot Arlanda!

Vad tycker ni förresten om min silvriga jacka? Jag har sett den i lite olika magasin och tyckt så mycket om den även om den egentligen inte alls är min stil. Men när jag såg den på Zara för några veckor sedan så drogs jag till den precis som en skata dras till saker som blänker, haha.

Och jag har använt den flera gånger redan även om min ursprungliga tanke var att använda den om vi reser iväg och åker skidor i februari. Den kommer vara så snygg i skidbacken men nu använder jag den mest när jag klär mig casual, till jeans och en stickad tröja för att det inte ska bli för crazy. Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Supersnygg jacka! Hur är den i storleken? Jag funderar på att köpa, men den finns bara kvar i M och jag är vanligtvis en S, vilken storlek har du?

  Sanna 2017-02-02 17:23:16
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Tack! Jag köpte den faktiskt i storlek M, jag köper nästan alla jackor och tröjor en storlek för stora just nu, jag tycker det är så mycket skönare och snyggare. Däremot så när jag rensade ut min garderob förra veckan så åkte den här ner i påsen som Used By hämtade. Jag kände att den inte var riktigt min stil helt enkelt så om du väntar lite så kan du klicka hem min lite billigare där kanske.

   Linn Herbertsson 2017-02-08 09:43:52
   Svara
 • Åh men jaaaa! Åh har trånat efter en silverjacka så länge nu, men jag har verkligen jackstopp. Synd! Åh, ha ha, det påminner mig om när jag var liten. Jag hade en sanslös silverperiod, i samband med att Robyn slog igenom. Silver från topp till tå! Stor kram Ps Du är grymt snygg i den!

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2016-12-29 12:25:19 http://www.idior.se
  Svara
 • Den är underbar!

  Johanna 2016-12-28 22:29:09
  Svara
 • Hej!
  Gillar verkligen jackan! Jag har en fråga, ni är några olika bloggare som ibland nämner att ni hämtar upp bud på kontoret eller liknande för privata ändamål (som jag förstår det). Är nyfiken och undrar hur det kommer sig, dvs. varför buden inte skickas hem till er? Jag kan ha förstått helt fel så är som sagt bara nyfiken på vad som menas här!
  God fortsättning 🙂

  Linnea 2016-12-28 20:53:16
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea, självklart ska du fråga. Det här budet var ett presslån med lite kläder jag ska ha med på min resa 🙂 Jag vet inte om det är så vanligt med bud till privata ändamål, snarare brukar det nog vara bud med testprodukter, pressutskick eller presslån, så är det i mitt fall iaf 😀 Ställ gärna fler frågor om du har! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-30 04:22:13
   Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   tror det är smidigare då det kan vara olika storlek på paketen.. plus att kan någon ta emot på dagtid 🙂

   camilla 2016-12-29 16:08:23
   Svara
 • Jättefin på dig!

  Eftersom jag kom med konstruktiv kritik för några veckor sen, angående dina inlägg som kändes som artiklar, är det väl inte mer än rätt att följa upp?

  Jag tycker att bloggen har fått en jättemysig känsla igen! God fortsättning och gott nytt år!

  Mikaela 2016-12-28 20:29:40
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej Mikaela! Vad kul att höra, det gör mig så glad. Jag är tacksam för din konstruktiva kritik, lite det som gjorde att jag ändrade om ytterligare och har börjat med t.ex. fler vardagsbilder 😀 Massa kramar och gott nytt år!

   Linn Herbertsson 2016-12-30 04:19:19
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind