Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

padded bomber jacket

IMG_9679IMG_9684 IMG_9690IMG_9685

bombarjacka NA-KD här (affiliatelänk) // jeans Lee // tröja Zara // skor UGG Australia

Hej Annandag Jul!

Hur mår ni idag? Jag är back in bizz efter en riktigt trött juldag. Jag somnade strax efter tio på julafton, alldeles utmattad medan de andra festade vidare ett par timmar till. Igår när alla gästerna hade åkt hem efter lunch så la vi oss på soffan och dukade upp en buffé med allt godis vi hade över och så såg vi The Holiday. Efter filmen somnade jag som en stock och sov i nästan tre timmar, haha. Jag antar att julen tog musten ur mig!

I morse vaknade jag äntligen utvilad och jag har varit i gymmet och kört ett yogapass och nu ska jag jobba resten av dagen med undantag för en långpromenad med Charlie innan det blir mörkt. Vi har fortfarande kylarna fulla av mat som blivit över från julafton så jag antar att det blir julmat ett par dagar till innan vi åker till Filippinerna, men inte mig emot för jag älskar julmat.

Kika in lite senare så kommer det ett helt gäng med bilder från vår julafton!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej linn! Kan du inte tipsa om några yogaresor/retreats? I Sverige samt utomlands 🙂 funderar på att åka och kikar runt lite nu! Önskar dig härliga dagar och gott nytt år! Kram!

  Jenny 2016-12-26 13:29:29
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Åh jag har bara varit på ett retreat hittills som Lina Lindahl arrangerade. Hon kör på lite olika platser och du hittar hennes program här http://www.linalindahlyoga.com/retreats/ , hon är fantastisk som yogalärare. OM det blir fler yogaretreats så lovar jag att tipsa. Du kan ju googla Yogiakademien också, de kör lite längre yogaresor som jag hört ska vara bra

   Linn Herbertsson 2016-12-30 01:07:05
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind