Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vår Julafton i bilder

IMG_9760

Jag var ute i skogen på julaftonsmorgon och hittade det här fina granriset som fick pryda mitten av vårt matbord…

IMG_9761

…och förra helgen bakade jag personliga namnskyltar med olika pepparkaksformar som jag dekorerade med allas namn i kristyr och runt våra servetter band jag ett snöre och fäste en kanelstång och en grankvist. 

IMG_9755

Jag var så nöjd med resultatet, juligt men inte för mycket!

IMG_9841

Pappa och Anki hade ju sovit över och runt lunch började de andra gästerna trilla in…

IMG_9895

…och Charlie fick ta på sig tomtedräkten och gjorde genast succé, haha, lilla sötnosen!

IMG_9868

Alla hjälpte till att duka fram julbordet.

IMG_9855

Finaste tjejerna, Maja, Micis och Milla!

IMG_9888

Charlie var sådär nöjd med sin outfit så den åkte av efter en stund…

IMG_9917

…och sedan var det dags för dagens första julbord. Det är en tradition vi alltid har haft i min familj, att till lunch äter man sill, lax, ägg och alla kalla delar av julbordet för att det inte ska bli för mäktigt. På kvällen dukar vi sedan fram skinka, köttbullar, Jansson osv men även sillen och det som blir över från lunchen. 

IMG_9928

Jag älskar det upplägget och julafton känns så mycket längre när man börjar med lunch och gästerna kommer tidigt!

IMG_9830

Jag fick så mycket komplimanger för mitt pepparkakshus som jag kämpade med halva Lillajulafton. Jag älskar att skapa och dekorera så här och nästa år ska jag börja redan första advent så att jag kan bygga en hel liten by, haha!

IMG_9815

Jag har gjort ritningarna själv så det tog lite men det kommer gå snabbare nästa år när jag vet exakt hur jag ska göra. Då är även planen att bygga en balkong och lite annat fint som jag inte hann i år.

IMG_9862

När Mattias syskon med alla deras barn hade kommit gick det knappt att se granen längre bakom alla julklappar!

IMG_9876

Jag vet inte vad jag hade gjort utan min fantastiska pappa, han mådde mycket bättre och var med oss hela julafton med undantag för en liten tupplur. Det var det jag önskade mig mer än alla julklappar i världen, att han skulle må bra och kunna vara med oss och fira! 

IMG_9944

Jag och Mattias mamma hade bakat kola, biskvier, småkakor och lussekatter, vi hade så mycket julgodis till Kalle Anka…

IMG_9770

…och efter Kalle Anka kom så klart tomten!

IMG_9958

Jag älskar den här bilden av Mattias syster när hon tar en bild av tomten ute på vår terrass. 

IMG_9960

Bästa tomtedräkten med stor päls och runda glasögon!

IMG_9964

Efter tomten och julklappsutdelningen så glömde jag helt bort att fota mer…

IMG_0034

…tills dagen efter då vi alla vaknade upp och samlades i vardagsrummet, mös och åt frukost tillsammans. 

IMG_0035

Min vackra Milla…

IMG_0050

…och resten av världens finaste syskonbarn! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Härlig julafton!
  Vet du möjligtvis var Micis har köpt sin topp och byxa? Jättesnygga! 😀

  F 2017-01-27 10:03:23
  Svara
 • Wow! Så fint och gott det ser ut 🙂

  Miriam 2017-01-12 20:59:09
  Svara
 • Fina bilder och vad vackert du dukat! 🙂

  M 2016-12-28 19:20:57
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind