Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

min lillajulafton i bilder och God Jul

IMG_9626

Nu är det jul här i vårt hus…

IMG_9705

…och igår slog jag in de sista julklapparna!

IMG_9639

Nu ska jag bara dekorera dem med granris sedan är de klara.

IMG_9625

Vår nya matta är på plats, hur fin? Den är lite glansigare i verkligheten men det är svårt att fånga på blid.

IMG_9653

Tanken var att mattan skulle vara så pass stor så att alla möbler i vardagsrummet skulle få plats på den!

IMG_9665

Jag fortsatte med mitt pepparkakshusprojekt igår och det tog sammanlagt lite mer än en halvdag inräknat tiden för ritningar och allt, haha, det får nog bli ett pepparkakshus max vartannat år från och med nu. 

IMG_9717

Kristyren var det som tog längst tid då jag glömde min spritzer i stan, jag fick göra egna strutar först av platspåse och sen av bakplåtspapper och de gick sönder en efter en, aldrig mer!

IMG_9644

Snön lyser med sin frånvaro, så synd men det är ju väldigt vackert här ändå!

IMG_9716

Stackars le Papps har influensa och jag tvingade honom att hjälpa mig ta bilder till bloggen och här testar jag ljusinställningarna i kameran på honom, hehe. 

IMG_9708

Jag är en sådan där jobbig jäkel som älskar allt som har med julen att göra och det ska gärna vara extra allt!

IMG_9627

Lucian och vårt julspel från Lübeck som vi har haft i familjen sedan innan jag föddes pryder vårt soffbord…

IMG_9618

Hej vänner!

Alltså jag är så ledsen men julstöket har kommit emellan mig och bloggen! Jag avslutade det sista jag behövde fixa på kontoret innan julledigheten i torsdags och sedan gick jag ner på stan och köpte de sista julklapparna och gjorde en massa ärenden. Jag hann klämma in en sen lunch med Martin som precis kommit hem från Miami och sedan åkte vi ut till pappa på landet.

Stackars pappa ligger i influensan men har varit sjuk i några dagar nu så jag hoppas att han mår bättre idag när han vaknar. Jag slog in alla julklappar igår, fortsatte med mitt projekt att bygga ett riktigt stort pepparkakshus, ni ska få se bilder i morgon och jag hade aldrig satt igång det om jag visste vilken tid det skulle ta, haha.

Igår kväll kom Mattias mamma ut, vi lagade julskinka och åt en liten julmiddag tillsammans. Idag har vi ätit en mysig julfrukost och öppnat lite julklappar och nu ska vi fortsätta städa och fixa inför att resten av familjen kommer. Vi blir tolv personer som ska sova över här tills i morgon, hur mysigt? Men vi har mycket att stå i så nu måste jag lämna er!

God Jul älskade läsare!

Jag hoppas att ni får en fantastisk julafton oavsett var ni befinner er och vad ni har för er, vi hörs i morgon igen!

Puss & kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!

  Så himla fin matta! Varit på jakt efter en exakt sådan hur länge som helst, men alltid något som inte stämt i utförandet. Den där är helt perfekt! Vart hittar jag den? Vad heter mattan och vilken färg är det? Vore sjukt tacksam för svar 🙂 Hoppas julen varit bra och god fortsättning!

  Ellen Lindahl 2016-12-27 15:35:31
  Svara
  • Svar på Ellen Lindahls kommentar.

   Hej Ellen! Tack 🙂 Vi har köpt den i Värmdö Färgbod i Värmdöcentrum. Däremot minns jag inte vad den heter :S Kan kolla på kvitton när vi kommer hem i mitten av januari men annars kan du ju åka dit och kolla om du bor i Stockholm 😀 Vi fick den på 1,5 vecka så det gick riktigt fort. Den är måttbeställd i storlek 2,70×3,40 😀 Gott slut! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-30 04:11:14
   Svara
 • fy så hemskt med influensa, men resten ser underbart ut 😀

  Ljuva Julia 2016-12-25 18:33:44 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • God Jul! Magiskt fint ni har hemma hos er.

  pilla 2016-12-25 09:50:08 http://utochspring.com
  Svara
 • God Jul till dig med <3 Njut av julen och tack för ett härligt blogg år och allt du delat med dig av. Stor kram, Ida

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2016-12-24 09:29:01 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind