Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

julmiddagsoutfit

IMG_95181-980x1470

klänning Ellibeth // skor Nelly (affiliatelänk) // skärp Gucci

IMG_9510

God kväll!

Så här var jag klädd när vi var på julbord med kontoret förra veckan! Jag älskar den här klänningen, den är så jag och den är jättefin bara som den är eller som här med ett skärp i midjan. Jag gillar verkligen utsvängda ärmarna och de här skorna har jag levt i den senaste tiden. Alla frågar om de är från Céline men nej då, 199 kronor på Nelly, älskar när man gör sådana fynd!

Och vilket julbord, vi åt italienskt julbordTrattorian och jag tror att vi alla var lite för upptagna med att ha trevligt för de enda två bilderna från kvällen är de här som Michaela la upp, haha. Alltså vilken kärlek jag har för vårt lilla kontorsgäng!

Efter julbordet tog vi en drink på Bardot, följt av dans på Bergmans, Fou och sedan stängde jag och Daniel Spybar. Vi hade en fantastisk kväll och jag kommer sakna Petra, Michaela och Daniel så mycket över Nyår men vi har redan lite nya upptåg inbokade nästa år som jag med glädje ser fram emot.

I kväll är det dags för julmiddag igen, den här gången med våra älsklingar Kristian och Stina, vi har inte hunnit ses så mycket de senaste månaderna så det ska bli riktigt mysigt med lite kvalitetstid men förhoppningsvis väldigt mycket lugnare än förra veckans julbord, haha. Jag ska byta om, göra mig i ordning och vara på restaurangen om 45 minuter så jag måste verkligen kila nu men ha en fin onsdagskväll så hörs vi i morgon!

Puss och kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind