Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

motljus

IMG_8417IMG_8419

Hej vänner!

Jag försöker lära min kille att ta bilder i motljus, det går sådär, hehe. Jag fick en riktigt rolig ljusgloria mitt i ansiktet på första bilden men övning ger färdighet och jag älskar att fota i motljus, det blir så fint djup i bilderna.

Igår gick vi på bio och när jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen och läste och svarade på alla era kommentarer till inlägget om sorg som jag skrev förra veckan. Det är tungt att läsa att så många av er går genom så tuff sorg men samtidigt känns det bra att vi kan mötas och stötta varandra här i bloggen, jag hoppas att ni känner likadant.

Jag har så mycket att säga om sorg så att jag hade kunnat skriva en hel bok, det kanske inte är någon dum idé nu när jag tänker efter? Jag har själv genom åren letat efter en bra bok som behandlar ämnet sorg men har inte hittat någon som riktigt tilltalar mig. Om ni har några boktips i kategorin sorg så får ni gärna dela med er?

I morse möttes jag precis som ni av det tunga beskedet om ytterligare en terrorattack, den här gången mitt i en julmarknad i Berlin. Jag vet inte vad jag ska säga, jag och min kille besökte platsen i Nice strax efter lastbilsattentatet där i somras och det går inte att beskriva med ord. Jag kan bara säga att jag lider med anhöriga och Berlin idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Linn, tack för ditt svar till mig i inlägget om sorg. Du har svarat alla så fint. Ja, kanske skulle du skriva en bok om sorg, tror den skulle mottagas mycket väl och ge tröst till många. Kram <3

  Tinna 2016-12-21 18:09:09
  Svara
  • Svar på Tinnas kommentar.

   Hej Tinna! Tack för din kommentar, jag ska fundera lite på det nu över semestern så får vi se 😀 Tack för peppen

   Linn Herbertsson 2016-12-30 00:58:02
   Svara
 • Förlåt men terrorattack? Du verkar vara en smart tjej, läs på lite om ”ISIS” och vilka som står bakom. Men sök dig till någon annan källa än Aftonbladet så kommer du förstå mycket om dessa ”terrorattacker”.

  Sara 2016-12-20 22:41:40
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag är hyfsat påläst och antar att du syftar på att initiativtagarna till ISIS skulle vara bl.a. USA? SVT och flera andra stora internationella nyhetssajter rubricerar även de händelsen som en terrorattack men du kanske har ett annat förslag på vad vi ska kalla det? Dela gärna med dig av det i så fall 🙂 Ha det fint!

   Linn Herbertsson 2016-12-30 00:55:47
   Svara
 • otroligt vackert ljus tycker jag. Fint att du ”pratar” om sorg också, det är fortfarande lite tabuämne kan jag tycka. För jobbigt för människor att hantera nästan. Kram till dig fina <3

  ISA 2016-12-20 20:26:02 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Hej Isa! Tack, och jag håller med, det är synd att sorg är tabu för det är det sista jag tycker att det är. Jag hoppas att min öppenhet kring min sorg ändrar det lite. Massa kramar till dig

   Linn Herbertsson 2016-12-30 00:52:49
   Svara
 • Wow vilka fantastiska bilder! Hälsa killen det och låt honom fortsätta fota 🙂 Apropå det där med bok, håller verkligen med dig. Har inte heller hittat någon som tilltalat mig riktigt så hos mig har du redan en köpare om du någon gång funderar på att skriva en. Älskar förresten ditt språk, sånt är också väldigt viktigt. Stor kram, Ida

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2016-12-20 17:20:54 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind