Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en fin juldukning och vegetariskt julbord

IMG_8900 IMG_8899 IMG_8905 IMG_8901IMG_8894 IMG_8923 IMG_8903 IMG_8908

Hej hjärtan!

Så här såg det ut när jag var på julbord hemma hos Vickan som har grundat Yollibox. Jag fick så mycket inspiration till min juldukning jag ska göra på lördag och Victoria dukade med den här jättefina servisen från Mateus och det var Siri Barje som gjorde iordning ett helt otroligt och vegetariskt julbord åt oss och till efterrätt serverades det Yollibox kokos och min nya favorit Peanut Butter, ni måste testa!

Och jag tyckte väl att jag kände igen Siri, dagen efter vår mysiga lunch såg jag henne på Nyhetsmorgon och hon har ett stort konto på Instagram där hon inspirerar med vegetarisk mat. Ni hittar det här! Hemma hos oss på julafton blir det dock inte vegetariskt julbord, då hade nog vår familj valt att fira någon annanstans, haha, men vi kommer ha lite mer vilt på julbordet med tanke på att det är mycket skonsammare för miljön, så det blir bl.a. vildand och vildsvin.

När jag kom hem från inspelningen idag så la jag mig på soffan en stund, jag var så trött så jag tänkte att jag skulle ta en paus och satte på Notting Hill och råkade somna framför tvn och vaknade för en liten stund sedan. Typiskt men jag antar att jag behövde det!

Och jag har att göra i kväll, jag tänkte kila ner till mataffären nu och bl.a. köpa lite kanelstänger och annat till min juldukning och sedan ska jag packa inför Filippinerna. Vi ska ju på middag i morgon och på torsdag eftermiddag åker vi ut till landet så jag har egentligen bara i kväll på mig.

Jag hoppas ni sover gott i natt så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind