Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 51

IMG_4851-kopia

veckans planer: 

Hej måndag! Vi är kvar på landet och jag ska fixa med fakturor och min redovisning nu på förmiddagen och sedan åka in till stan för ett möte efter lunch. I morgon har jag en rolig inspelning på schemat, på onsdag ska vi ut och äta julmiddag med Stina och Kristian och på torsdag ska jag och Liv äta en mysiga lunch tillsammans på Riche för att avsluta året. På torsdag eftermiddag kommer vi packa bilen och köra ut till landet för att påbörja vårt julfirande.

veckans måste: 

Jag måste bli klar med alla julklappar i veckan och även packa för två veckor på Filippinerna! Tanken är att vi ska åka direkt från landet nästa vecka till Arlanda så det kommer bli mycket planering och fix i veckan…

veckans bästa:

Precis innan helgen blev vår resa till Filippinerna och nu har vi bokat och betalat allt! Äntligen! Först var tanken att vi skulle besöka tre-fyra olika öar men då skulle 4-5 av våra 14 dagar iväg vara resdagar. Det som är lite meck med Filippinerna är att när man ska från en ö till en annan så måste man nästa alltid ta ett förmiddagsflyg tillbaka till huvudstaden Manilla och sedan på eftermiddagen hoppa på flyget ut till nästa ö. Det innebär en hel resdag! Vi har bestämt oss för att endast vara på Siargao som verkar absolut trevligast nu när jag har gjort en massa efterforskning. Tack för alla era tips! Utan två av er läsare så hade jag aldrig hittat Siargao. Det var även väldigt svårt att lokalisera ett hotell över Nyårsafton, det fanns bara hostel kvar där man sover i sovsalar och där går min gräns, haha. Så nu har vi istället hittat en jättefin resort de första två dagarna där vi alla fyra kommer sova i samma rum. Inte mig emot, som ni vet älskar jag att bo kollektivt, Mattias tyckte det var lite jobbigt först men eftersom det är Nyårsafton så kommer vi ju vara ute och festa hela natten ändå. Det ska bli så kul och ni som har varit på Siargao måste ge mig alla era bästa tips på restauranger, barer, lunchställen osv. Siargao ska vara en riktigt härlig men avslappnad ö där man både kan få lyx men framförallt riktigt avslappnat surfhäng. Jag som aldrig har surfat funderar på att testa det en dag eller två!

veckans sämsta:

Vi har haft en helt magisk helg på landet! Jag har varit utomhus större delen av helgen och frusit rumpan av mig och igår eftermiddags hämtade jag pappa som kom från Malmö på Centralstationen och när vi kom ut till landet åt vi en stor tacomiddag tillsammans med Mattias, Jonathan och Mikaela som har varit här hela helgen. Jag somnade en stund på soffan, sedan tände vi brasan, läste böcker, hade vilda diskussioner och på kvällen bakade vi pepparkakor. Jag påbörjade mitt pepparkakshusprojekt som jag tänkte slutföra nästa helg. Och veckans sämsta är alltså att behöva åka från landet och framförallt att lämna pappa här. Jag har frågat honom flera gånger om han vill följa med oss in till stan under veckan men han stannar så mycket hellre här ute på landet, haha, och jag klandrar honom inte för det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson