Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

julklappar till honom

inlägget innehåller affiliatelänkarChristmas-gifts-for-him

solglasögon Meller här // parfym Byredo här // manschettknappar Tommy Hilfiger här // bombarjacka Topman här // sneakers Zign här // cashmere-mössa Mr Porter här // plånbok Whyred här 

Hej söndag!

Hur mår ni idag? Är ni klara med alla julklappar eller har ni kanske inte ens börjat ännu? Som jag skrev i inlägget med julklappstips till henne så tycker jag inte att det är så svårt att komma på vad man ska ge bort i julklapp. Vissa personer är så klart svårare att köpa till än andra men den lättaste av alla att köpa till är min kille Mattias. Jag brukar få hejda mig själv när jag är uppe i 9-10 paket för att det inte ska bli för dyrt, haha!

Mattias är väldigt tacksam att köpa till då han gillar både mode, inredning, accessoarer, teknik osv. Det är ju inte alla killar som bryr sig så mycket om kläder t.ex. men Mattias blir verkligen innerligt glad när han får presenter och då blir det ju också så mycket roligare att handla till honom.

Förra året fick han ju en Botega Veneta-necessär av mig, den kostade en hel del men var värd varenda krona nu i efterhand för han älskar verkligen den. Jag minns inte vad han fick mer men jag skämde bort honom riktigt ordentligt. I år kommer han få lite fler inredningsprylar i julklapp till landet, vi behöver så mycket saker dit. Men jag vill alltid också ge honom något personligt i kläd- eller smyckesväg. Ett par manschettknappar tycker jag är mysigt att ge bort och jag älskar Byredos parfymer. Han har ingen Byredo-parfym än så det får det bli!

Untitled-1

Och så är jag så glad för att Mattias gillar färg, och gör era pojkvänner, pappor eller bröder det också så måste jag tipsa er om Hum’s Slippers och Nikben’s badbyxor här nedan! Lite crazy, lite annorlunda men så snyggt! Jag har tänkt köpa ett par Nikben till Mattias i över ett år nu men så har jag glömt bort det. Det blir den perfekta julklappen eftersom vi reser till Filippinerna över årskiftet. Vilka tycker ni att jag borde välja? Mina favoriter är nog de turkosa med sushibitar!

Vad ska ni ge bort i julklapp? Det är alltid roligt med lite fler tips och idéer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vi i familjen har valt att skära ner på julklapparna iår och kommer endast ge en välutvald present till varje person. Kunde personligen välja bort julklappar men ser det som ett steg på vägen. Kollade på filmen SuperTrash Le Film häromdagen och såg verkligen vad all denna konsumption gör. Nu skriver jag verkligen inte för att döma någon – alla ska göra det som passar dem bäst – men jag vill mest bara uppmärksamma om att denna medvetenhet. Även flera av mina vänner har valt att göra på liknande sätt iår. Vem vet, kanske blir ‘kramen’ årets julklapp nästa år. 🙂 Man kan ju hoppas!

    TL 2016-12-19 10:27:51
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind