Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite frågor från veckan som har gått…

Hej på er! Jag kommer svara på alla kommentarer under inlägget om sorg direkt under inlägget så ni vet om det. Det är viktigt för mig att svara på era kommentarer även om jag ibland bara hinner med väldigt korta svar, för det betyder så mycket för mig att ni gör avtryck här i bloggen. Tack för det! Och här nedan kommer svar på lite andra frågor som har trillat in under veckan…

Hur mysigt som helst! Förstår landet ger dig positiv energi. Magiskt. Från snö till sol – har läst om din resa till Mexico men undrar ändå. Om du skulle åka dit igen och valen var Tulum, Holbox eller Isla de Mujeres, vilket ställe hade du valt? Jag har beslutsångest och just i Mexico blir vi bara 1v. Sol, bad (fina stränder), god mat, bra mat och Mexikans”känsla” är jag ute efter. Lutar mot Holbox men Tulum verkar ha finare stränder. Så, vilket ställe är just din favorit?

Hej! Tack för din kommentar! Vi var ju som sagt i Mexico vid årsskiftet 2013/2014 och firade Nyår i Tulum. Vi bodde även några dagar i Playa Del Carmen och sedan var vi på Holbox en vecka. Jag har däremot aldrig varit på Isla de Mujeres men har hört att det ska vara mysigt. Tulum är helt fantastiskt! Det är så häftigt och är i princip en by/stad som är byggd med hus i en lång rad längst med hela stranden. Det är små, genuina hus och hotell, fantastiska restauranger och när vi var där fick vi höra att det är många stjärnkockar som tröttnat på det höga tempot i New york som väljer att flytta till Tulum och öppna restaurang där. Detta gör att kvaliteten på de flesta ställena håller en väldigt hög nivå. Vi bodde på ett lite ”mer uppstyrt” hotell i Tulum på några klippor innan stranden började men jag skulle rekommendera att hitta ett enkelt hotell i Tulum där man i princip bor mitt på stranden i bungalows eller ”trädkojor”. Våra vänner bodde på ett riktigt häftigt ställe där man bodde i enkla rum på stranden eller i träden och så hade alla ett gemensamt kök utomhus där vi firade Nyår. Magiskt! Jag minns tyvärr inte vad det stället hette däremot!

Holbox är också helt fantastiskt på sitt sätt, det är mer som ett enda stort naturreservat och fortfarande väldigt oexploaterat. Vi bodde på Hotel Las Nubes som var helt fantastiskt, avslappnat men höll ändå väldigt hög kvalitet och det bästa av allt var att de hade en familj tvättbjörnar som bodde under terrassen som man kunde mata med nötter. Så söta! Vi hyrde en golfbil som vi körde runt på ön men var försiktiga för det finns vilda alligatorer på ön och de går runt alldeles fritt. När vi skulle åka hem från ön och hoppa på färgan går det en gigantisk alligator ner för hamnen och simmar ut i vattnet. Invånarna rörde inte en min och det verkade vara vardagsmat för dem medan jag och Mattias satt som i chock, haha. MEN om ni bara har en vecka i Mexico så skulle jag satsa på Tulum. Det är en lång bit att ta sig till Holbox, först 3 timmar i taxi och sedan färjan över tar runt 30 minuter har jag för mig. Det blir lite omständligt så dit hade jag bara åkt om jag hade haft mer tid än en vecka! Playa Del Carmen hade jag kunnat hoppa över helt och hållet, det är otroligt exploaterat med stora resorter och känns väldigt amerikanskt. Ha en fantastisk resa! Vill du se lite bilder från Holbox så kan du kika på det här inlägget och det här för bilder på hotel Las Nubes.

IMG_6819

Vilken färgkod är det på färgen ni har på kontoret?

Jag har fått så många frågor om vad det är för färg vi har på väggarna här på vårt kontor. I förrgår lyckades jag rota fram färgburken som stod längst in i vår skrubb under ett ton av andra prylar. Färgen är i alla fall från Alcro och heter Pashmina Helmatt täckfärg vägg och halva burken är färg FB 85 och halva färg FB 27.

IMG_9377

Åh vad mysiga bilder, ser ut att ha varit en underbar helg! Älskar din gosiga tröja, varifrån? 

Så fin tröja! Vart kommer den ifrån?

Hej tjejer! Tröjan kommer från Zara och jag köpte den förra veckan på Zara vid Kungsträdgården så den borde finnas i butik fortfarande. Fantastiskt mjukt material och kostade ynka 349 kronor!

Vilket mysigt inlägg! Kan du länka dina jeans, sjukt snygga!

Åh jag älskar de här jeansen och använder dem hela tiden, de kommer från Crocker och du kan hitta dem hos JC här(klick!). Modellen heter POW 169 MOVE och jag har dem i storlek 25.

IMG_8968 IMG_8972

Vad kommer det söta bordet ifrån vid soffan?

Soffbordet som vi har i sovrummet kommer från Reforma, du hittar det här(klick!) och jag såg precis att det är nedsatt från 2199 kronor till 1395 kronor så ett riktigt kap numer!

IMG_8811

Armbandet! Var kommer det ifrån?

Armbandet är ett love bracelet från Cartier som jag fick av Mattias när vi var på St Barths för två år sedan. Man fäster armbandet med skruvar och får bara upp det med en skruvmejsel så jag har haft på mig det varje dag sedan jag fick det. Han har ett likadant med för män och jag älskar att jag alltid ”har honom med mig” på så vis.

Kan du skriva om dina tankar på vart man kan bo i Sthlm; om man arbetar väldigt mycket i stan samtidigt som man vill ha lugn och ro med härlig natur?

Åh, älskade Stockholm! Själv hade jag nog kunnat bo var som helst i Stockholm innanför tullarna. Jag älskar den här stan men om du vill vara nära naturen så kan det vara en bra idé att bo lite utanför stan. I stan så är ju Strandvägen/Narvavägen ett alternativ med fantastiska Djurgården bara runt hörnet men det är också en av de dyraste adresserna i Stockholm. Vasastan nära Hagaparken är ett annat alternativ, Hagaparken är jättestor och så mysig att promenera i och har närhet till vattnet. Solna har jag aldrig varit i själv men har hört att det ska vara väldigt fint på sina platser. En kille jag dejtade ett kort tag bodde i Bromma vid ett torg som jag har för mig hette Nockeby Torg (men jag kan blanda ihop det med något annat), vissa delar runt om Bromma är i alla fall väldigt mysiga och vackra om du frågar mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tack snälla du som trots mitt i allt elände tog dig tid skriva ner info. Du gjorde valet mycket lättare efter jag läste ditt svar. Stort tack!

    Tina 2016-12-19 21:25:01
    Svara
  • Tack, för infon 🙂

    Olivetti 2016-12-19 17:27:04
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind