Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

veckans tips: julklappar till henne

inlägget innehåller affiliatelänkarChristmas-gifts-for-her

korthållare ACNE här // anteckningsbok Bookbinders här // boots ACNE här // pyjamas Love Stories här // yogamatta Grounded Factory här (ange koden Linn20 för 20% rabatt på alla deras yogamattor) // ljus Diptyque här 

Ho, ho, ho!

Jag tänkte att jag byter ut den här Veckans tips till julklappstips, vi börjar med klappar till henne och i helgen kommer det upp lite julklappstips till pojkvännen, pappa eller brorsan! Jag älskar att köpa julklappar och har sällan brist på inspiration, jag har främst brist på tid att ta mig ut och köpa julklapparna vilket har gjort att jag i år har shoppat fler julklappar på nätet än någonsin. Men visst finns det en charm i att gå ner på stan och mysa runt i allabutiker så jag ska försöka hinna med det en kväll nästa vecka också!

Ska du handla till din flickvän, syster, mamma eller någon annan tjej i familjen/släkten så kommer här massor av tips! Korthållare och plånböcker kan man aldrig få för många av och den här från ACNE är så snygg. En annan korthållare som står på min egna önskelista är den här från Gucci. Jag älskar ju anteckningsböcker att pryda skrivbordet på kontoret med och Bookbinders har hur många som helst, en annan favorit i kategorin är som ni vet Jo&Judy.

Ett par snygga vinterboots sliter man ju ofta ut under bara en eller två säsonger i vårt slaskiga väder så det kan man aldrig få för många av. Jag har den här modellen från ACNE i skinn och nu är jag så sugen på de här ovan i suede, så snygga. Jag sover alltid i pyjamas på landet och den här i sammet skulle jag gärna få under julgranen i år så att jag kan hålla värmen på morgonen när det är kallt i huset.

Vi har hela lägenheten och huset fullt av fina doftljus, tyvärr är det ganska dyrt med ljus så jag blir alltid lika glad när jag får ett i present eller julklapp. Jag valde att inte ha med några smycken i kollaget men det är ju annars alltid ett säkert kort. Till en flickvän, kompis eller syster hade jag satsat på ett lite mer unikt smycke som inte liknar något annat man redan har. Sara Biderman har designat en fantastiskt fin kollektion för CU Jewellery som ni hittar på Åhlens, NK eller här(klick!).

PWRU4202_001

passfodral Louis Vuitton och Kate Spade här // Kamera Fujifilm X100t // Necessär Victoria´s Secret // reseplånbok Smythson här

Ett annat säkert kort om ni ska på en resa vid årskiftet är ett fint passfodral, en ny necessär, en kamera så att ni kan föreviga minnen eller den här magiska reseplånboken från Smythson. Smythson har så mycket snygga reseaccessoarer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Lite pinsamt för fröken fahrman att texten på anteckningsboken är felstavad. Hon fick en kommentar om det på sin blogg. Kommentaren raderade hon…kängsligt ämne med andra ord….

  X 2016-12-15 16:07:15
  Svara
  • Svar på Xs kommentar.

   Haha, fast det är ju rättstavat: ”If you snooze, you lose”?

   Anna 2016-12-15 18:58:35
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Ja jag ser det nu när jag tittar ordentligt på bilden. När fahrman lade ut första bulderna på böckerna på sin blogg var det felstavat. Tydligen fixat nu ?

    X 2016-12-15 20:15:55
    Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind