Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

varma accessoarer

inlägget innehåller reklam för Accent

Linn HerbertssonIMG_8795IMG_8812IMG_8829Linn HerbertssonIMG_8817IMG_8811

Handskmakaren handskar med touch här och halsduk här Accent // jacka Zara // jeanslee

Hej bästa!

Som ni vet så skrev jag i början av vintern att jag måste bli bättre på att använda handskar. Det började bra med fingervantar men jag vet inte varför men efter ett tag slarvar jag, lämnar vantarna hemma och går och fryser om händerna hela tiden istället och kyla är ju inte alls bra för huden. Jag antar att jag tycker det är för omständigt och inte särskilt snyggt.

Men det var tills jag fick testa de här skinnhandskarna från Accent med touch-funktion så att man kan använda sin mobil utan att behöva slita av sig handskarna hela tiden. Hur skönt? Jag köpte ett par liknande handskar för något år sedan men de fungerade inte alls som utlovat, jag antar att utvecklingen har gått framåt för de här fungerar hur bra som helst och jag kan t.o.m. skriva sms med dem på min iPhone, wihoo! Jag älskar saker som gör livet lite enklare!

Jag måste som sagt bli bättre på att använda handskar, det är hur snyggt som helst till en outfit ju? Jag har alldeles för många fingervantar som ligger där hemma och skräpar och min kille är inte sen att påpeka att jag ser ut som ett litet barn när jag har fingervantar på mig, haha! Fler snygga handskar hittar ni hos Accent här(klick)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Armbandet! <3 Var kommer det ifrån?

    Alec 2016-12-14 17:46:38
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson