Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

vecka 50

IMG_8991

veckans planer:

Den här veckan ser ganska lugn ut i kalendern, inte så många inbokade möten, bara en massa trevliga luncher och desto mer tid kommer spenderas vid skrivbordet på kontoret. Jag har en hel del jobb med kommande bloggsamarbeten i veckan och som det ser ut nu är inte en enda kväll bokad förutom torsdag och lördag. Så skönt! Jag tänker mig mysiga hemmakvällar och kanske något biobesök.

veckans måste: 

Jag fick tips av en läsare (tack!) om en skräddare här i Stockholm så jag måste dit med min klänning. Jag har ju en klänning som jag älskar och jag tänkte välja ut ett par olika tyger och låta skräddaren sy upp en exakt likadan klänning i andra färger. Vi ska på bröllop redan i januari så det är verkligen dags att ta tag i det här nu.

veckans bästa:

Veckans bästa kommer utan tvekan bli torsdagens julbord med mina kontorskolleger! Vi alla driver ju eget men jag, Daniel, Petra och Michaela tyckte att vi också borde ha julbor som alla andra arbetsplatser har. Så det är tanken på torsdag! Vi ska på en drink och sedan blir det italienskt julbord på Trattorian och garanterat utgång efteråt. Det ska bli så sjukt kul och det är första gången sedan vi flyttade in på kontoret som vi går ut och äter tillsammans alla fyra.

veckans sämsta:

Jag såg ju fram emot att vakna upp utvilad, pigg och fräsch i morse efter en lugn hel på landet. Jag lyckades ta mig upp till yogan men när jag kom hem gick jag och la mig igen, haha. Det är det sämsta med att vara egen och inte anställd, jag måste ju inte vara på kontoret en viss tid på morgonen. Dagen har fortsatt i samma trötta anda och jag ledsen för att jag har bloggat dåligt. Jag fastnade som reseledare när jag kom till kontoret och försökte sy ihop alla de sista delarna med vår resa till Filippinerna som förhoppningsvis blir av. Jag har säkert lagt ytterligare två-tre timmar på det idag och det ska bli så skönt när vi väl bokar! Vid tre-tiden kände jag mig fortfarande så orkeslös så nu har jag gått hem och bäddat ner mig i sängen och fortsätter jobba härifrån. Eftersom jag tog sovmorgon i morse och har fixat med vår resa halva dagen så har jag en hel del kvällsjobb framför mig men kika in här om en stund igen så kommer det ett inlägg med bilder från mig helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind