Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

så här ser huset ut idag…

IMG_9049 IMG_9056IMG_9053

Hej söndag!

Tidigare idag slog det mig att ni faktiskt aldrig har sett hur huset här på landet ser ut utanpå? Jag har ju alltid bara visat bilder på hur vi har det här inne. De här bilderna knäppte jag snabbt i morse när jag hade yogat på gymmet, jag hann inte ta fler för det snöade och jag vågade inte riskera att förstöra kameran.

Men här ser ni i alla fall hur huset ser ut från gatan och från ena sidan! Härifrån ser man bara första våningen där vi alltså går in och kommer rakt in i hallen och sedan köket och vardagsrummet. På första planet finns även två sovrum. Går man ner för trappan kommer man ner i tv-rummet, där ligger även stora badrummet, tvättstugan, bastun, ett gästrum och vårt nya sovrum. Huset ser så litet och gulligt ut från det här hållet och helt annorlunda från andra hållet. När det inte är så mycket snö så ska jag kila ner på tomten och ta fler bilder så ni får se hur det ser ut framifrån.

Nej, nu ska jag stänga igen datorn och packa ihop min väska, vi har ju stannat på landet till måndag morgon de senaste veckorna men vi tänkte faktiskt köra hem i kväll och gå på bio inne i stan. Jag tycker det ska bli så skönt att kunna gå på ett yogapass i morgon bitti och sedan komma pigg och utvilad till kontoret. Julen närmar sig med stormsteg och jag vill hänga så mycket som möjligt på kontoret nu innan det är dags för lite ledighet!

Ha en fin söndagskväll så hörs vi i morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ser supermysigt ut!

  pilla 2016-12-12 17:48:41 http://utochspring.com
  Svara
 • Mycket snö!

  kökskran 2016-12-12 12:19:31 http://www.nivito.se
  Svara
 • Hur mysigt som helst! Förstår landet ger dig positiv energi. Magiskt. Från snö till sol – har läst om din resa till Mexico men undrar ändå. Om du skulle åka dit igen och valen var Tulum, Holbox eller Isla de Mujeres, vilket ställe hade du valt? Jag har beslutsångest och just i Mexico blir vi bara 1v. Sol, bad (fina stränder), god mat, bra mat och Mexikans”känsla” är jag ute efter. Lutar mot Holbox men Tulum verkar ha finare stränder. Så, vilket ställe är just din favorit?

  Tina 2016-12-12 07:11:18
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Hej! Tack för din kommentar! Vi var ju som sagt i Mexico vid årsskiftet 2013/2014 och firade Nyår i Tulum. Vi bodde även några dagar i Playa Del Carmen och sedan var vi på Holbox en vecka. Jag har däremot aldrig varit på Isla de Mujeres men har hört att det ska vara mysigt. Tulum är helt fantastiskt! Det är så häftigt och är i princip en by/stad som är byggd med hus i en lång rad längst med hela stranden. Det är små, genuina hus och hotell, fantastiska restauranger och när vi var där fick vi höra att det är många stjärnkockar som tröttnat på det höga tempot i New york som väljer att flytta till Tulum och öppna restaurang där. Detta gör att kvaliteten på de flesta ställena håller en väldigt hög nivå. Vi bodde på ett lite ”mer uppstyrt” hotell i Tulum på några klippor innan stranden började men jag skulle rekommendera att hitta ett enkelt hotell i Tulum där man i princip bor mitt på stranden i bungalows eller ”trädkojor”. Våra vänner bodde på ett riktigt häftigt ställe där man bodde i enkla rum på stranden eller i träden och så hade alla ett gemensamt kök utomhus där vi firade Nyår. Magiskt! Jag minns tyvärr inte vad det stället hette däremot!
   Holbox är också helt fantastiskt på sitt sätt, det är mer som ett enda stort naturreservat och fortfarande väldigt oexploaterat. Vi bodde på Hotel Las Nubes som var helt fantastiskt, avslappnat men höll ändå väldigt hög kvalitet och det bästa av allt var att de hade en familj tvättbjörnar som bodde under terrassen som man kunde mata med nötter. Så söta! Vi hyrde en golfbil som vi körde runt på ön men var försiktiga för det finns vilda alligatorer på ön och de går runt alldeles fritt. När vi skulle åka hem från ön och hoppa på färgan går det en gigantisk alligator ner för hamnen och simmar ut i vattnet. Invånarna rörde inte en min och det verkade vara vardagsmat för dem medan jag och Mattias satt som i chock, haha. MEN om ni bara har en vecka i Mexico så skulle jag satsa på Tulum. Det är en lång bit att ta sig till Holbox, först 3 timmar i taxi och sedan färjan över tar runt 30 minuter har jag för mig. Det blir lite omständligt så dit hade jag bara åkt om jag hade haft mer tid än en vecka! Playa Del Carmen hade jag kunnat hoppa över helt och hållet, det är otroligt exploaterat med stora resorter och känns väldigt amerikanskt. Ha en fantastisk resa!

   Linn Herbertsson 2016-12-19 21:00:10
   Svara
 • men wow! så så fint. mycket större än jag tänkt mig faktiskt 🙂 Och massa snö ju!

  ISA 2016-12-11 20:37:16 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind