Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

don’t worry, be happitude

happitudeIMG_8859IMG_8884IMG_8872 IMG_8862

Igår morse var jag förbi Mood Gallerian och gjorde min alldeles egna Happitude-tröja!

Hej hjärtan!

Jag hade en så underbar fredag igår! Jag startade min morgon med att svänga förbi Mood Gallerian här i Stockholm och hälsade på bästa Jossan som har startat företaget Happitude som jag tipsade er om i Veckans Tips. De är på plats i Mood-gallerian hela helgen så jag tycker ni borde svänga förbi. Hur bra julklapp? Att ge bort en personlig tröja?

Jag valde den grå tröjan och skrev Girl Power och gjorde en fin månsymbol på min i rosa. Grått och rosa är så fint ihop tycker jag! Jag funderade ju lite på vad jag skulle skriva på den men jag har egentligen bara ett motto som jag lever efter nuförtiden och jag vet inte ens om man kan kalla det ett motto, men det är i alla fall att ”Man ska aldrig säga aldrig!”.

När jag var yngre var jag väldigt principfast och trodde mig ha svaren på det mesta men med åren har jag lärt mig att mycket saker jag aldrig trodde att jag skulle tänka, känna eller göra ändå har skett. Idag skulle jag säga att jag har en mycket mer ödmjuk inställning till livet och respekt för att jag och saker omkring mig och dess förutsättningar hela tiden förändras.

Men det var lite för långt för att skriva på tröjan och min förkortning ”Aldrig aldrig!” kändes för negativ och som att den lätt hade kunnat missuppfattas, haha! Och är det något annat jag älskar så är det just Girl Power så det fick det bli! Ni hittar Happitude mitt emot Egoiste i Mood-gallerian hela helgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind