Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

lite nytt i min necessär

IMG_4965 IMG_4989

Innehåller affiliatelänkar – Bare Minerals Prep Step spf 50 // Anastastia Dip Brow Dark Brown // Nail Cream Londontown KUR // nagellack Londontown Lakur // Anastasia Brow Pencil

Hej fredag!

Hur härligt med den stundande helgen?

Idag har jag samlat ihop lite skönhets- och sminkprodukter som jag har testat den senaste tiden och verkligen gillar. Min necessär innehåller just nu absolut mest Marc Jacobs Beauty-produkter och som ni vet så testade jag deras smink ett bra tag innan jag tackade ja till att vara ambassadör för dem för att vara säker på att produkterna verkligen passade mig.

När jag var i Dubai hade jag med mig Bare Minerals Prep Step spf50 som komplement eftersom solen är så stark i Dubai. Jag tycker ofta att ansiktskrämer med hög solskyddsfaktor ger av en vit färg och det här är den bästa jag har testat hittills. Tunn och sjunker snabbt in i hyn.

Och mina nya bästa kompisar till brynen, Anastasias brow pencil och dip brow i nyansen Medium Brown. Jag har ju bytt brynsmink flera gånger, jag började med ögonbrynspenna, gick över till ögonbrynsskugga som jag tyckte var alldeles för svårt och tog för lång tid, tillbaka till ögonbrynspenna men tyckte fortfarande inte att resultatet blev riktigt naturligt och nu kör jag dip brow. Vad man ska kategorisera dip brow under vet jag inte riktigt (?) men jag skulle säga att det är som en blandning mellan skugga och penna. Den fäster bra och ger fin pigmentering och appliceras med en pensel vilket gör att man kan få mer precision än med en penna. Jag köpte min dip brow samt pensel för runt 500-lappen men dip brow räcker verkligen hur länge som helst.

Lite nya nagelfavoriter är serien KUR från Londontown. Jag älskar ju Seche Vites topplack (läs mer i ett tidigare inlägg här, klick!) och i kombination med KUR nail cream så har jag fått så mycket fräschare nagelband och naglar. Jag försöker ju minimera tiden jag behöver lägga på salonger (läs fixa naglar, hår, fransar osv) för jag känner inte att det är värt min tid. Istället försöker jag ta hand om mina naglar bättre själv och det har verkligen gett utdelning. Nu kan jag måla mina naglar snabbt en-två gånger i veckan och med Seche Vite sitter lacket så bra! Tips!

Jag har aldrig testat Emite Makeup tidigare men har hört väldigt gott om det! Den här primern Diamond Heart har jag börjat smörja in ansiktet med under dagarna på landet när jag inte sminkar mig. Den är så lätt och härlig i konsistensen och ger av en riktigt fin lyster samt jämnar ut hudtonen vilket är skönt när man inte använder foundation tycker jag. Jag har dock inte testat den som bas när jag sminkar än, uppdatering följer…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson