Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jeans och off the shoulder

IMG_8142IMG_8129IMG_8140IMG_8162IMG_8143IMG_8172

innehåller affiliatelänkar – jeans 2ND Day // väska Céline // tröja Nelly här // skjorta The Shirt Factory // bälte Gucci // skor Nelly här

Foto: Liv Hedman

Hej bästisar! 

Hur mår ni idag? Jag mår fint tack bortsett från brutal träningsvärk. Det var bara jag och Arwen på vårt yogapass igår och när Cecilia frågade oss vilket fokus vi ville ha så sa vi ”styrka!”. Det fick vi äta upp kan jag lova, haha! Jag är på kontoret en snabbis nu och ska snart gå igen för att möta upp Liv på Restaurang Nybrogatan 38. Vi ska äta en mysig frukost där och även om vi kommer ses fler gånger innan jul så tänkte vi att det här ska bli lite av vår julavslutning.

Jag älskar att jobba med Liv och vi har verkligen lärt känna varandra de här månaderna tillsammans när hon har jobbat som min koordinator för bloggen. Vi har prövat oss fram och har lärt oss hur vi jobbar bäst tillsammans. Vi peppar varandra, hon hjälper mig jättemycket genom att ge feedback och komma med idéer till hur jag kan utveckla bloggen och mitt jobb. Annars är jobbet med bloggen ganska ensamt om man bortser från all kontakt med er läsare så klart, så det har verkligen varit guld värt för mig att Liv har kommit in i mitt liv!

Nu måste jag kila, men vi hörs lite senare, då kommer bl.a Veckans tips upp här i bloggen!

Puss så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Linn! Vart kan jag hitta dessa jeans?:)

  Matilda 2017-05-29 11:31:11
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   De är från 2nd Day, de är dock från i höstas så jag vet inte om de säljs fortfarande :S Kika på deras hemsida här http://2ndday.com/collection/spring-summer-2017/jeans-spring-summer-2017/ Hoppas du hittar dem

   Linn Herbertsson 2017-06-01 08:55:04
   Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind