Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

jag testar naturlig hudvård

inlägget innehåller reklam för Renlive

IMG_8213

Jag berättade ju för er förra veckan att jag tvättade mitt ansikte med tvål och vatten tills jag var över 20 år gammal, det faktum att jag alltid har varit lite av en pojkflicka sitter kvar ända in i benmärgen och det var faktiskt mycket tack vare min blogg som jag fick upp ögonen för skönhetsprodukter och det var då mitt intresse för hudvård satte fart.

IMG_8273

På senare dar har jag förstått att vad vi tvättar och smörjer in vår hud med har stor inverkan på hudens åldrande och som ni vet så gillar jag att testa produkter med naturliga ingredienser. Den senaste veckan har jag testat en medicinskt hudvårdsmärke som heter Renlive och när jag testar en hudvårdsserie vill jag alltid använda både serum och ansiktskräm ur samma serie så att jag verkligen får testa hur produkterna fungerar för min hy.

IMG_8197

Renlive’s hudvårdsprodukter är naturliga, allergivänliga, fria från skadliga ämnen och ämnen som kan framkalla överkänslighet samt fria från paraffin, silicon och vaselin. Jag har testat deras återfuktande ansiktserum Fluid H och deras ansiktkräm Derma Feed som är rik på fukt och med spf40. På sommaren brukar jag ha minst spf 50 i ansiktskräm men på vintern duger det gott och väl med spf 40.

IMG_8271

Jag har som sagt bara testat Renlive i en vecka så det är lite tidigt att säga exakt hur produkterna verkar men jag har ju som ni vet ganska oljig hy men blir lätt torr på vissa partier som i pannan mellan ögonbrynen och vid sidan av näsan. Därför ville jag testa en väldigt fuktrik ansiktskräm nu i vinter och den Fluid H har i princip fått bort mina torra partier helt så det ska bli spännande att se om det blir ännu bättre.

IMG_8245

Jag har dessutom använt Balming Mask två gånger! Jag kan bli väldigt röd och flammig i hyn när jag har varit ute en hel dag i kylan som jag var i söndags. När jag kom hem på kvällen la jag ett tunt lager med ansiktsmasken och så hade rodnaden lagt sig fint när jag vaknade morgonen efter. Den här har alltså redan blivit en ny favorit.

IMG_8227

Jag har fått en kod så att ni får 30% rabatt om ni vill testa Renlive’s hudvård (klicka för att komma direkt till hemisdan) så ange Linn30 när ni checkar ut i kassan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Linn! Vart kommer din jättefina spegelkub ifrån? Tack!
  /Moa

  Moa 2016-12-18 11:36:26
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Åh, det är en tjejkompis som gjort den själv tillsammans med sin pojkvän 😀

   Linn Herbertsson 2016-12-19 21:43:24
   Svara
 • Gillar du naturlig hudvård så testa Björklund & Bertils. Tillverkas i Högbo utanför Sandviken/Gävle. Åker du dit så säljer de sina produkter med kraftigt rabatterade priser 🙂
  Tar bara lite drygt två timmar från Stockholm till Sandviken och Högbo bruk är jättemysigt med bra hotell, spa, golfbana, restauranger och en smedja + Björklund & Berries-butik och tillverkning ♡

  Li 2016-12-07 22:37:03
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Åh jag har aldrig testat mer än tvålen från Björk & Berries så tack för tipset! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-08 16:32:40
   Svara
 • ¨Åh vad roligt att du testar dessa. Jag har verkligen undrat hur produkterna är. Kan du inte återkomma med ett svar på detta igen? Jag är verkligen i behov av ett bra hudvårdsmäkre!!

  Sofia 2016-12-07 15:58:11
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Vad kul! Då kan jag ”testa” åt dig innan du bestämmer dig 🙂 Men hittills är jag så nöjd och fick ett sms av min tjejkompis Cecilie igår som hade sett mitt inlägg och skrev att hon också använder Renlive vilket jag inte hade en aning om. Hon har använt Renlive i över ett år och är så nöjd vilket är kul att höra 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-08 16:30:12
   Svara
 • Spännande, blev sjukt sugen på solskyddsfaktorn då jag har svårt att hitta de som är snälla mot ansiktet..
  Kul att se lite nya märkes-tips oxå! 🙂

  Mariella 2016-12-07 15:55:23
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind