Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Oops I did it again…ny header

IMG_8523redigerad980

Haha, ja, jag undrar hur många av er som ens hann se min tillfälliga header som låg uppe under ett par timmar igår och som jag skrev om i inlägget Vecka 49! Jag var inte särskilt nöjd med den heller, den blev så oskarp i mobilversionen av bloggen, så jag bestämde mig för att slå slag i saken och ta en ny headerbild redan igår innan vi åkte från landet.

Mattias hade däremot inte berättat för mig att han hade en tid att passa inne i stan så vi var tvungna att åka från landet prick klockan tolv. Jag hade gjort mig fin i håret, sminkat mig lite mer än vad jag brukar till vardags och skulle precis ta lite bilder när han informerar mig om detta och då är klockan tjugo i tolv.

Jag satte alltså upp bakgrunden, knäppte av några bilder och packade på tjugo minuter. Mattias ropade på mig ”nu har vi väldigt bråttom” säkert tre gånger och jag var ganska stressad men lyckades ändå få till ett par bilder som jag är riktigt nöjd med och med lite olika känsla. Jag tänkte att det är lika bra, så kan jag ändra till någon av dem om jag tröttnar lika snabbt på den här.

Jag har med andra ord kommit till insikt om två saker den här veckan, jag tröttnar snabbt på mina bloggheaders (antagligen för att jag ser dem så många gånger varje dag?) och när jag har fått en idé och vill göra eller ändra något, då ska det gärna gå väldigt fort. Och nu till det mest spännande, vad tycker ni om min nya header? Fäst er inte vid den för mycket bara, för man vet aldrig när jag vill byta ut den igen, haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson