Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

new in: Gucci belt

gucci beltIMG_8560gucci bälte logo

God morgon tisdag!

Först och främst tack för all pepp förra veckan, vilken skitvecka det var, men som förvandlades till en underbar helg och den här veckan känns så mycket bättre redan även om det bara är tisdag. Jag ska inte ropa hej ännu men jag känner mig så mycket mer balanserad och har kommit igång med min yoga ordentligt igen vilket gör mycket.

Vi såg ju fram emot en hel del shopping när vi var Dubai och planen var att spendera halva söndagen på Dubai Mall men det slutade med att vi åkte tillbaka till vårt hotell redan efter ett par timmar varav en timme spenderades ätandes lunch.

Det är nästan 20-30% dyrare i Dubai nu för oss svenskar på grund av valutan dirham som ligger i ca 2,50 kronor och mycket av det jag kikade på vet jag går att köpa hemma. Men något litet ville jag ha med mig hem för känslan och det fick bli det här (annonslänk) fina skärpet från Gucci! Så snyggt till ett par jeans med hög midja och ni ska få se det i en outfit snart!

Nu ska jag kila iväg upp mot Odengatan, det är Rörstrand som har gjort en servis i samarbete med modeföretaget Minimarket och de har pressfrukost på nya Pom & Flora så jag bjöd med mig min vän Sandra. Mysigt att starta dagen tillsammans över en mysig frukost!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Också nyfiken på vilken storlek du har!

  Linda 2016-12-10 15:04:24
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Kikade precis och det står storlek 30-32 och i storlekarna som Gucci anger på hemsidan så är det 75-80 🙂 Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-11 16:27:40
   Svara
 • Hej!
  Vill beställa detta då dem inte har det i Gucci butiken. Har ungefär samma storlek som du. Vad tog du för längd på det? Och är det det smalare skärpet som är 1,5 cm brett? Det som är större är nämligen 4 cm brett? Hade för mig det skulle finnas en mellan storlek på ca 2,5 cm brett?

  Maria 2016-12-06 16:06:32
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria!
   Nu har jag kikat och jag har storlek 30-32 i mitt alltså storlek 75-80 som de anger på hemsidan. Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-11 16:29:02
   Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej, ja jag har det smalaste skärpet alltså 1,5 cm. Jag tyckte mellanskärpet var för brett, inte lika snyggt om du frågar mig. Och det bredaste blir alldeles för mycket Gucci-logga. Däremot fanns det bara en storlek i längd kvar i butiken i Dubai Mall och det passade mig så jag köpte det utan att tänka på vad det är för storlek. jag ska kolla när jag kommer hem om det står inuti skärpet, i så fall återkommer jag 😀 Mitt går bra att ha både i midjan men också med jeans som slutar mer över höfterna. Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-08 16:23:39
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson