Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

julmys och lite fler julklappstips

Inlägget innehåller reklam för Cubus

IMG_7975IMG_7979IMG_7968IMG_8001

pyjamas-set här // strumpor här // t-shirt här // shorts här

Jag har så mycket mys i kroppen efter den här helgen! Jag har verkligen kommit i riktig julstämning och i samarbete med Cubus har jag fått välja ut lite outfits som jag vill klä mig i under den kommande julhelgen. Hur gullig är inte t-shirten med varmchokladen och snögubben med tillhörande shorts? Den har jag sovit i hela helgen och eftersom det är lite kyligt i huset på morgonen så har jag dragit på mig långbyxor och en tröja när jag har stigit upp.

7050220949583_f_7186838_m_james_bathrobe

strumpor här // pyjamas mönster här // pyjamas här // morgonrock här // innetofflor här // cardigan här // skjorta här

Jag har samlat ihop lite julklappstips åt er här ovan! Min pappa älskar morgonrock och halva hans resväska när han kommer upp till Stockholm brukar tas upp av morgonrocken som han packar med sig så i julklapp borde jag köpa en morgonrock åt honom som han kan ha när han kommer på besök. Till pojkvännen finns det en massa snygga skjortor och jag älskar stickat på män så varför inte en snygg kofta? Själv känner jag för att bara mysa runt i pyjamas och mjuka sockor hela julledigheten och även till barnen passar ett pyjamasset och ett par söta strumpor bra som julklapp. Hur söta är inte de här gråa sockorna som ser ut som små möss?

Cubus har fri frakt och garanterad leverans innan jul om man lägger sin beställning senast den 21a december!

God Jul!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind