Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en titt in i sovrummet

IMG_5137 IMG_5134

sammetsöverkast och kuddar Day Home // påslakan Värdmö sängar

God morgon söndag!

Hur mår ni idag? Jag mår så mycket bättre och vi hade en fantastisk dag igår som gjorde att min konstiga vecka redan känns som ett minne blott. Jag tog en massa bilder igår så kika in här lite senare om ni vill se fler bilder från min helg.

Jag får så mycket frågor om vårt sängöverkast och det kommer från Day Home precis som kuddarna. Jag har inte hunnit köpa matchande påslakan ännu men tror jag kommer satsa på ett par grå i linne, jag tycker kombinationen linne och sammet är så fin.

Jag fick ett tips från en läsare att man kan köpa grått överdrag till den här sängen från IKEA så det tänkte jag kolla upp idag. Sängen skulle ju vara grå för att matcha heltäckningsmattan men visade sig vara mer beige när vi fick hem den.

Ha en fin söndag så länge så hörs vi lite senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Först och främst, tack för en så bra och inspirerande blogg!

  Överkastet och kuddarna från Day Home är helt underbart fina! Min fråga till dig är vart man kan beställa dessa? och vad priserna ligger på? Har försökt hitta en hemsida som säljer just saker från detta märke, men har inte kommit någon vart..

  Hoppas du har haft en fin helg!

  Varma hälsningar,
  Amanda

  Amanda 2016-12-04 22:28:03
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Tack själv och vad kul att du gillar bloggen. Kuddarna hittar du på Royaldesign här http://royaldesign.se/Search.aspx?s=day%20home#4 men jag hittar inte överkastet där längre :S Jag ska kika runt idag och hör av mig om jag hittar någon webshop som har det! Kram så länge

   Linn Herbertsson 2016-12-05 08:15:23
   Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson