Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

smycken och julklappstips

Inlägget innehåller reklam för Guldfynd

IMG_8035IMG_8041IMG_8068IMG_8083

ring i vitt guld här // roseguldring här // halsbandshänge roseguld här // kedja i roseguld här // armband här

Hej hjärtan!

Har ni börjat köpa julklappar ännu? Jag har köpt två julklappar i Dubai men det känns som att jag har minst hundra kvar innan jag är klar. Jag älskar att ge bort julklappar, lika mycket som jag älskar att få julklappar, haha. Ett litet tips om ni inte vet vad ni ska köpa är så klart smycken! Smycken funkar alltid och som ni vet älskar jag stilrena ringar. Min nya ring i roseguld med diamanter matchar jag med ett likadant hänge som är så fint att ha runt halsen till en enkel tröja.

Jag gillar att ge bort lite mer personliga julklappar och det här armbandet jag har på mig kan man köpa och få graverat i någon av Guldfynds butiker. De finns även att beställa på deras hemsida men då får man själv lösa gravyren i efterhand. Antingen kan man ge bort ett armband med första bokstaven i personens namn eller varför inte ge bort ett med dina egna initialer som en kärleksgåva. Det här armbandet med ett L för Linn har blivit en ny favorit för min del!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
By Momo
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson