Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

en riktigt konstig vecka

IMG_7947

Jag har suttit i vår nya soffhörna i sovrummet på landet och jobbat idag!

Hej på er!

Hoppas ni har en fin fredagskväll! Själv mår jag bättre igen efter veckans andra migränanfall, men vi börjar det här inlägget med att berätta om igår. Igår morse gick jag upp tidigt och körde ut till djursjukhuset och lämnade Charlie. Hon skulle bli sövd och få borttaget tandsten och det är ju alltid en risk med narkos så jag var som vanligt orolig för min lilla älskling men försökte tänka på annat när jag kom till kontoret. Vid halv tolv mötte jag upp Cecilie på Nybrogatan 38 för lunch och precis när vi skulle sätta oss ner så ringde veterinären.

De hade tagit bort tandstenen men Charlie slutade andas under narkosen så de fick hjälpa henne att andas under hela ingreppet. Det hade dessutom tagit väldigt lång tid för henne att vakna upp och börja andas på egen hand så veterinären ville ha kvar henne fyra-fem timmar extra så att de kunde hålla koll på henne. Jag trodde att jag skulle ramla ihop där och då på golvet men bestämde mig för att samla mig och äta lunch tillsammans med Cecilie.

Cecilie är ju en nära vän till mig så vi kunde prata om det som hade hänt och då kändes det lite bättre. Efter vår lunch gick jag tillbaka till kontoret och försökte koncentrera mig på jobb och få tiden att gå tills jag äntligen fick hämta upp min lilla vovve hos veterinären. Charlie blev så glad när jag kom, hon mådde redan mycket bättre och på väg in mot stan igen så ringde jag Mattias och Jonathan och övertalade killarna att vi skulle packa våra väskor och fly ut till landet redan igår kväll.

IMG_7928

Och jag måste nästan nypa mig själv i armen när jag sitter och njuter av den här utsikten, hur magiskt?

Jag ville bara komma iväg, iväg från den här veckan, onsdagen som skulle ha varit min brors födelsedag, migränanfallet, yrseln och ”bakfyllan” från medicinen och det faktum att vi var nära att förlora vår lilla Charlie. Det har varit en riktigt konstig vecka och i eftermiddags märker jag helt plötsligt när jag sitter och pratar med Jonathan att jag får en ljusblixt över ena ögat. Migrän igen!

Sedan jag började träna yoga så har jag väldigt sällan migrän och det har bara hänt en gång tidigare, under femton år med migrän, att jag har haft migrän två gånger med så kort mellanrum. Så något konstigt är det! Jag tog min medicin, däckade i sängen ett par timmar och nu mår jag helt ok igen. Jag känner mig lite mindre påverkad av medicinen än häromdagen vilket är skönt!

Ledsen för lite deppigt inlägg en härlig fredagskväll som denna men alla veckor kan inte vara bra. Jag är ju en sådan där jobbig person som överlag brukar må bra och se livet från den ljusa sidan även i motgångar, men den här veckan har verkligen varit en utmaning och jag ville dela med mig av den här veckan med er. Jag vet att det i bloggen kan framstå som att mitt liv är perfekt ibland men så är det självklart inte och det hoppas jag att ni vet!

Nu ska jag gå ner till killarna, kolla på film och pussa på min vovve, jag är så tacksam för att jag har henne, ni anar inte!

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • ..såg att mitt svar hamnade överst istället 🙂 ha en fin vecka!

  ida 2016-12-05 20:50:25
  Svara
 • Mina vovvar brukar alltid ha lite i sina vattenskålar (ca 1 tesked) så de får ett bra dagligt skydd och sedan kan man ge mer vid behov. Jag brukar ge vår lilla (som är 14 år nu, kärnfrisk och superpigg) ca 1 tesked extra och vår stora ca 1 matsked om dom inte mår bra. Det beror lite på vad för typ av besvär det är men det är väldigt svårt att överdosera (givetvis ska man ju använda sunt förnuft som med allt annat 🙂 ) Man kan även droppa ett par droppar i öronen eller skölja ögonen vid besvär t.ex och det är bra mot fästingbett, finns hur många bra tips som helst! Det finns en facebookgrupp som heter kolloidalt silver 2.0 som man kan gå med i där det finns massvis med bra info. kram

  ida 2016-12-05 20:49:11
  Svara
 • Styrke Kram <3

  annie 2016-12-05 08:50:01
  Svara
 • Vad skönt att lilla Charlie blev bättre! Kan passa på att tipsa om ett preparat som heter ionosil (finns på olika hälsokostaffärer) som hjälper till att förhindra att hunden får en infektion i kroppen (det blir ju alltid lite sårigt av allt skrapande). Det har hjälpt både mot min dvärgpudels tandsten och öroninflammation så han inte behövde ta tunga antibiotika o förstöra magen. kram <3

  ida 2016-12-03 14:50:34
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Hej Ida! Åh tack för din kommentar! En fråga bara, ger du då Ionosil till din hund dagligen för att förebygga tandsten eller? Låter väldigt intressant! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-05 08:08:31
   Svara
 • Fundera på vad som orsakar migränen. För mig brukar det vara när jag slarvat med att äta eller dricka. Om du känt dig stressad i veckan kan det ju vara det? Eller något annat men jag brukar tycka det är skönt att hitta grundorsaken.

  Anna 2016-12-03 12:03:08
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh jag har försökt luska ut! För mig verkar det som att det är hormonellt och kommer i samband med ägglossning, har jag dock tränat 3-4 ggr per vecka så får jag inte migrän trots att jag har ägglossning. Så jag ska skärpa mig nu och träna ordentligt. Jag slarvade i en och en halv vecka bara när vi var i Dubai och så kommer den direkt. :S Tack för din kommentar och ha en fin måndag! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-05 08:06:47
   Svara
 • Det är helt ok att ha en dålig dag/vecka, tack för att du delar med dig. Jag hoppas verkligen att du får en riktigt fin avslutning på veckan. Kram

  Anna 2016-12-03 08:35:09
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh tack kära du, helgen blev så underbar vilket var ett härligt avslut på den konstiga veckan 🙂 Skönt med ny vecka och hoppas den blir mycket bättre än förra. Ha en fin måndag Anna! Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-05 08:04:57
   Svara
 • Oj, hela kommentaren kom inte med. Vissa veckor är tuffare än andra, skönt att allt gick bra med Charlie. Gosa extra med henne nu och ha en fin helg ?

  Li 2016-12-03 00:09:00
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Tack fina Li! Jag har gosat med henne så mycket i helgen och är så tacksam för att allt gick bra till slut. Tack för din kommentar och ha en fin vecka. Kram

   Linn Herbertsson 2016-12-05 08:04:09
   Svara
 • Skönt att allt

  Li 2016-12-03 00:07:13
  Svara
 • Puss på dig

  Eeva Campbell 2016-12-02 23:52:16
  Svara
 • (Herregud vad jag kommenterar nu..!)

  Skönt att det gick bra men fy vad läskigt att Charlie fick det så tufft. Vila ut på landet nu!

  Stor kram

  Mikaels 2016-12-02 21:58:47
  Svara

senaste från Mode

Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind