Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

tavelvägg på landet

Inlägget innehåller reklam för Desenio

modern tavelvägg

Nu är vår tavelvägg uppe på landet! Det var ett riktigt roligt projekt och jag blev glad när Desenio kontaktade mig och frågade om jag ville göra ett samarbete tillsammans med dem där jag visar upp hur vår tavelvägg har tagit form. I det här inlägget (klick!) kan ni se hur jag planerade tavelväggen i Photoshop. Det var mest för att få en idé om hur det skulle kunna se ut!

Sedan slutade det med att lite andra tavlor åkte upp i vardagsrummet, några av de jag beställde har hamnat i andra rum i huset och ni kommer få se dem efterhand. Lite roligt är däremot att vi redan har ändrat oss angående inredningen i vardagsrummet. När vi inredde lantstället efter renoveringen så gick ju allting väldigt fort och vi testar oss hela tiden fram tills vi känner att vi verkligen trivs i vardagsrummet.

snygg tavelvägg

Mattan ska bytas ut, några av kuddarna, eventuellt vardagsrumsbordet och de här tavlorna kommer hamna i gästrummen och så kommer vi antagligen ha två stora tavlor ovanför soffan istället. Palmen kommer få flytta ner i sovrummet och bytas ut av en lampa. Det är ett konstant pågående projekt men snart känner jag att vi kommer hitta känslan vi är ute efter!

Tavlorna ovan kommer som sagt att få pryda väggarna i våra olika gästrum och det kommer bli så fint, ni får som sagt se bilder efterhand som det blir klart! Och ni kan kika in Desenio.se här(klick!)de har ett oändligt utbud av posters och fotografier till riktigt bra priser och med koden herbertsson25 får ni 25% rabatt på hela Desenios sortiment (dock inte på samarbetskollektioner t.ex. Tove Frank, Foto Factory), koden gäller endast idag 1/12! Enjoy! 

Vill du läsa mer?

Här hittar du mått för den perfekta tavelväggen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Linn Herbertssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind