Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

bilder från mitt Oriflame-event

i samarbete med Oriflame

IMG_5380IMG_5365IMG_5359IMG_5323IMG_5346IMG_5410IMG_5412


Ja, var ska jag börja? Det var så fantastiskt kul att träffa så många av er igår och jag är så tacksam för att ni ville komma och höra på mer om Oriflames Skincare Academy. Vilken mysig kväll det blev med mingel, en massa kramar, prat och så mycket frågor och diskussioner kring hudvård och annat skönhetsrelaterat.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen! Jag blir alltid så otroligt imponerad av hur fantastiska ni, mina läsare, är! Så många intelligenta, ödmjuka och intressanta personligheter och jag får alltid så mycket energi av att träffa och umgås med er. Jag önskar att jag hade hunnit prata ännu mer med var och en utav er.

Tusen tack till er som kom, tack till Oriflame för en rolig och inspirerande kväll och tack till bästa Liv som har tagit bilderna. Jag tänkte att jag sammanfattar lite av vad vi pratade om igår och vad vi fick lära oss i några punkter här nedan så kan även ni som inte var på plats få ta del av detta!


Bra att veta om din hy och hudvård!

→  20% av hur din hy åldras är genetiskt och 80% påverkas av hur vi lever och vad vi utsätter vår hy för, t.ex. rökning, föroreningar, ohälsosam mat, sol m.m.

→ Det är viktigt att tvätta av ansiktet även när man vaknar på morgonen, för att bli av med smuts från örngott och för att dagkrämen ska verka bättre.

→ Tvätta gärna dina sminkborstar minst en gång i veckan. Ok, vem gör det? Jag tvättar mina ett par gånger om året men nu har jag svurit på att bli bättre på det. Allt skräp och alla bakterier som samlas i dessa kan nämligen påverka din hy jättemycket och leda till orenheter.

→ Solskydd är viktigt att använda även på vintern! Man ska ha en ansiktsprodukt med minst spf 15, då klarar man sig under en vanlig dag så länge man inte lägger sig i solen och pressar. Jag använder även solskyddsfaktor på mina händer och på halsen året runt numer då de kroppsdelarna alltid är utsatta för solens UV-strålar.

→ Krämer kan skydda mot föroreningar, leta efter en krämer som heter anti-pollution.

→ Det är inte skadligt att använda anti age produkter i för tidig ålder men däremot så fungerar dem inte förebyggande utan verkar först när man har rynkor.

→ Att tänka på för att motverka rynkor är som sagt hur man lever och vad man utsätter sig själv för. Annat som är bra att tänka på är att dricka mycket vatten, sova ordentligt, inte stressa och att använda återfuktande ansiktskrämer och gärna en fuktmask 1-2 gånger i veckan, framförallt nu när vi går mot kallare tider och huden lätt blir torr.

Om ni är intresserade av att lära er ännu mer om hudvård så kan ni kika in och läsa mer om Skincare Academy här(klick!). Inga förkunskaper krävs, ni får träffa Oriflames hudforskare, besöka deras laboratorium och mycket mer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men det var såå trevligt! 😀 Jag tvättade mina borstar direkt haha. Kram!

    Sofia 2016-10-29 08:57:10
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand