Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

new in: adidas gazelle

IMG_4923


God morgon! 

Ni som har följt mig genom åren vet att jag inte riktigt är en sneakerstjej.  Men förra året köpte jag ju de här Nike-skorna och sedan dess har jag börjat använda sneakers mer till vardags och inte bara när jag tränar.


IMG_4918IMG_4925


Jag har varit ute efter ett par sneakers som är lite mer petite än mina internationalists från Nike och för en måndag sedan fick jag span på de här godingarna på &otherstories. Tyvärr hade de inte kvar några i min storlek men jag lyckades hitta dem på &otherstories hemsida och klickade hem ett par direkt.

Nu går jag runt i mina nya Adidas Gazelle var och varannan dag och älskar den här sneakersmodellen för att de är så smala och feminina. Jag ska se om jag inte kan fota dem i en outfit snart, just nu använder jag dem riktigt mycket till mina utsvängda jeans från Crocker. Ett litet tips om man inte vill ha just den här ljusgrå nyansen är att de säljs för en hundralapp billigare hos (affiliatelänk) Zalando och de har fler olika färger, bl.a. mörkgrå, men tyvärr inte den här färgen som jag var ute efter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Skulle nog aldrig bära sneakers om jag inte tränar men du har rätt, dessa såg väldigt feminina och lite eleganta ut! 🙂

    WWW.JOHANNAGRAHN.SE

    Johanna Grahn 2016-10-27 09:51:00 http://www.johannagrahn.se
    Svara
Linn Herbertssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry